Mazhar Osman Hastanesi İlgisizliği

04 Eylül 2024 13:35

Ben mustafa k** özel halk otobüsü şoförüyüm sicil numaram 813 805 16/07/2024 tarihinde Bakırköy devlet hastanesine 1560 liraya ilk idrar testimi verdim 17/07/2024 tarihinde olumsuz olarak sonuçlandı ve tekrar gittim 29/07/2024 1372 lira verip tekrar idrarımda madde tespit edildiğini söylediler benden kan ya da idrar almadan ne kullandığımı sordular bende ilk idrar testimi vermeden önce gece arası baş ağrısına uyanıp ağrı kesici içtiğimi söyledim benden net fotoğrafını istediler.

Bende ilacın fotoğrafını çekerek kendilerine gösterdim bana idrarınızı tekrar bakılacak şayet bu haptan dolayı olduysa 1 hafta içinde olumlu olarak sonuçlanacak dediler aradan 1 ay geçmesine rağmen sonuçlanmadı bu zaman zarfı içerisinde Bakırköy devlet Hastanesi nöroloji bölümünü aramama rağmen hiçbir şekilde telefonlara bakılmaması hiçbir şekilde iletişim kuramadım ve hastaneye gitmek zorunda kaldım.

İlk test verdiğim yere gittiğimde bana başlarından sağar gibi gidin laboratuvara sorun dediler ve laboratuvar gittiğimizde oradan da doğru düzgün bilgi alamadan çıktım aynı gün sonucum tekrar olumsuz olarak ekrana düştü çalıştığım için bugün tarihi ile 03/09/2024 salı günü tekrar hastaneye gitmek zorunda kaldım ve hastaneden yine muhatap bulamadım beni büyük şehir belediyesine dilekçe vermek için yönlendirdiler bende gidip dilekçemi verdim bu süreçten sonra beni amateme yönlendirecekler.

Ben 5 vakit namazımı kılan insanım tek içtiğim sigaradır beni bu pozisyona koydukları için çok mağdurum Bakırköy devlet Hastanesi nöroloji bölümü ve laboratuvarlarından şikayetçiyim 3000 TL vererek idrar testi yaptırmış oldum ve sonucu beni madde bağımlısı olarak amateme yönlendirmeleri çok zoruma gitti gereğinin yapılmasını arz ederim.

Mazhar Osman Ruh Ve Sinir Hastalıkları Geçersiz Test Sonucu ve Tekrar Ücret Talebi Mağduriyeti

05 Ağustos 2025 20:03
mazhar-osman-ruh-ve-sinir-hastaliklari-gecersiz-test-sonucu-ve-tekrar-ucret-talebi-magduriyeti-1.jpg

Mazhar Osman Ruh Ve Sinir Hastalıkları Yanlış Test Sonucu: Alkol Kullanmadığım Halde Alkol Çıkması!

30 Kasım 2024 14:59

Mazhar Osman Ruh Ve Sinir Hastalıkları Test Sonuçlarım Sisteme Girilmiyor, Mağduriyet Yaşıyorum

19 Haziran 2025 17:12

Erenköy Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Yanlış Test Sonuçları Mağduriyet Yaratıyor