Maya Pet Otel Köpeğim Aç Ve Bakımsız Bırakıldı Köpeğimin Her Yeri İdrar İçindeydi!

03 Temmuz 2023 16:23

Öncelikle daha önce hiçbir firmayı şikayet etmemiş birisi olarak, Maya pet otele bayram tatili için köpeğimizi bıraktık. Kameralı odalarda tek tek konaklama olacağı günlük bahçede dolaştırılacağı, bakımlarının yapılacağı vb. Gibi bilgiler aldık. Yarı fiyatına yerler olmasına rağmen lokasyon sebebi ile güvenerek köpeğimizi bıraktık. Köpeğimi almaya habersiz şekilde gittiğimde, köpeğimin sırtına kadar idrar ve pislik içinde olduğunu gördüm. Bahsedilen odalarda değildi. Toplu şekilde bir yere koyulmuş ve gösterilmedi. Yüzü ayakları sırtına kadar kirli ve son derece bakımsız kalmıştı. 8 günlük konaklamasında sanırım beslenememiş ya yemek düzgün verilmemiş ya da yememiş fakat hiçbir bilgi tarafıma verilmedi. Her şey düzgün ve yolundaymış gibi devamlı bilgi geldi. 6kg olan köpeğimiz 4,8 kg düşmüş ve kemikleri tamamen çıkmış şekilde teslim aldık. Eve gittiğimizde günlerdir su içmemiş gibi birden suya saldırdı ve 2 kap su içti hemen yemek verdik. Çok acıkmıştı. Bunları söylediğimizde her şey çok normalmiş gibi gülerek olabilir. Kirlenmiştir vs gibi garip açıklamalar aldık. 3-4 gün daha kalsaydı yüksek ihtimal ile canlı olarak alamayacaktık. Gerekli yerlere şikayet edeceğiz.

profile profile

Paws Of House Pet Otel Kreş Memnuniyetsizliği

10 Haziran 2025 13:04
Paws Of House Pet Otel Kreş Memnuniyetsizliği
İremnur sonuçtan hiç memnun değil

Robin Hood Pet Hotel (Beykoz) Halleri tavırları kurumsal iletişimleri çok kötü

20 Temmuz 2025 21:15
Elçin sonuçtan hiç memnun değil

Pawradise Inn Dog Country Aldıkları Parayı Hak Etmiyor

25 Haziran 2025 17:47
pawradise-inn-dog-country-aldiklari-parayi-hak-etmiyor-3.jpg
pawradise-inn-dog-country-aldiklari-parayi-hak-etmiyor-1.jpg

Pet Otelindeki İhmaller Yüzünden Köpeğimizi Kaybettik!

07 Mayıs 2025 22:11
Pet Otelindeki İhmaller Yüzünden Köpeğimizi Kaybettik!
Sema sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2025 08:38