Maviye Bayan Kuaförü Saçımın Yanlış Boyanması Ve Yakılması Üstüne De Kuaförün Dalga Geçmesi

29 Haziran 2024 15:50

6 Ekim 2022 tarihinde saçımı boyatmaya gittim. Mavi renk istiyordum. Açıcı sürdü ama saçım yeteri kadar açılmadan yıkamaya kalkıştı. "Daha fazla açılması gerekmez mi? " diye sordum. "Hayır, bu yeterli." dedi. Sonra mavi boya sürdü, yıkadı. Saçım siyaha çok yakın koyu lacivert oldu. Rengini açmak için açıcı ile mavi boyayı karıştırdı. Boya kahverengiye döndü. "Bu kahverengi oldu." dedim. "Merak etme, boyayınca mavi olacak." dedi. Bu boya çok kötü kokuyordu, o yüzden biraz iğrendim ama ne de olsa duvarda pek çok belgesi olduğu için iyi bir kuaför olduğunu sandım ve güvendim. Güvenmekle hata etmişim. Boyadı ve saçım asıl rengime döndü. Düşündüğüm gibi kahverengi ama asıl saç renginden farklı olarak biraz kızıldı. O kadın benim zamanımı çaldı. "Bu saç bir daha boyanır. Tekrar deneyelim." dedi ama boyatmadım. İyi ki de boyatmadım. Sonradan öğrendim ki saçım açıcıyla yakılmış. Bir daha boyamasına izin verseydim kopacakmış. Saçlarım mahvoldu. Bu kadının duvarlarında kalfalık ve ustalık belgeleri var. Daha saç boyayamayan birisi o belgeleri hak etmiyor. Belki belgeler sahte olabilir, bu konuda ayrı şüphelendim. Daha sonra saçımı hiç boyatmadım ancak annem kaşlarını aldırmaya giderken yanında gittiğimde benimle alay etti. "Senin üstünde denedim, kızımın saçını boyadım." vb. Dedi ve güldü. Kızının saçını tam da benim istediğim gibi boyamıştı. Muhtemelen yaşım küçük olduğu için bu cesareti buldu ama bundan da çok rahatsız oldum.

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Fatih Zeybek Kuaför ve Güzellik Salonu Kuaförde Yaşanan Önemli Saç Bakımı Sorunu

23 Ocak 2024 01:30

11 Ekim 2024 18:56