Matadorbet Paraya El Koyuyor Ve Hesap İncelemesine Alıyor

28 Şubat 2024 21:03

Matadorbet adlı siteye 2000 TL yatırım yapıp yüzde 10 çevrimsiz Bonus aldım ve 2200 TL bakiye ile başladım. Bonusun ve anaparanın sadece 1 katı çevrim var kurallarda öyle yazıyor. Neyse oynadım rulette 4200 civarı bir param oldu ve çekim yapmak istedim. Ardından işlem iptal edildi ve hesabım incelemeye alındığı söylendi. Sebebini hiçbir şekilde bilmediklerini lisansın incelemeye aldığını 15 iş günü içerisinde kontrollerin yapılıp dönüleceği bilgisi verildi. Bu sırada akıllılık yapıp hesabı açık bırakıyorlar oynayın beklerken paranızı kaybedin diye. Ben çok sinirlendim ve her gün az az o oynadım çünkü paramı ödemeyeceklerini düşündüm ve 15 iş günü çok uzun bir süre o paraya ihtiyacım vardı. Sebebini bile bilmedikleri şey için beni bekletmeleri çok sinir bozucuydu. Ardından ben tabi beklerken bakiyemi 8k civarlarına çıkardım ama 10 gün geçmesine rağmen ortada hiçbir şey yoktu ve çok sinir olmaya paramı ödemeyeceklerini düşünmeye başladım. Ardından en sonunda istediklerine ulaştılar ve parayı kaybettim. Parayı kaybettikten sonra kayıp bonusu bile vermediler gerçekten inanılmaz bir site. 1 hafta daha sonra hesabın çekim işlemlerinin açıldığını ve hiçbir sorun olmadığını gördüm yani benim paramı 20 gün boyunca tutsak ettiler sitelerinde ve kaybettirmek için ellerinden geleni yapıp kayıp bonusu dahi vermediler. Kesinlikle şikayetçiyim kendilerinden. Bir sorun yoksa hesapta beni 20 gün bekletip paramı kayıp ettirmeyeceksiniz bu kadar basit.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Matadorbet Hesabıma Giriş Yapıp Bakiyemi Harcadı!

Ahmet
16 Temmuz 2024 20:13

Yasin
25 Şubat 2024 09:01

Matadorbet'te Güven Sorunu Ve Ödeme Problemleri!

15 Ocak 14:35
Devrim sonuçtan hiç memnun değil

Devrim
29 Kasım 2023 13:20