Master Trade Yanıltıcı Hesap İşlemleri Ve İletişimsizlik

28 Kasım 2024 19:414.886

Bu kurum gerçekse şayet emin değilim. Savcılığa suç duyurusunda bulundum. Sürekli hesabı eksiye atıp, 'şu kadar para yatırın, hesabını kurtaralım' deyip para istediler. Yazılı ve sözlü olarak 'bırakın stop olsun, korumaya almayın' dememe rağmen bunu yaptılar.

Hepsinin yazılı kaydını alıp savcılığa verdim. K*** ismindeki şahsın istediği parayı hesabıma yatırmama rağmen, erişimi engelleyip hesabın zarara uğramasını sağlayıp bir gün sonra para çekimden İzzet diye biri aradı. Bu şahsa gün içerisinde onca mesajıma rağmen 'lütfen kardaki işlemleri kapatın bari' dedim. Hesapla hiçbir şekilde ilgilenilmeyip, benim de parayı yatırmama rağmen iletişimimi kesip hesabın sabaha kadar zarara girmesine sebep oldular.

Sonra da onayım olmadan kredi çektik, 'bunu yatırın, hesaptaki parayı ödeyelim' dedi. Onun öncesinde k*** diye danışmanınıza hesabın düzelmesi için yüklü para yatırdım, madem düzelmeyecekti ne diye dün parayı aldınız deyince sinirli sinirli şahsıma hakaretler savurdu. Bütün konuşma kayıtlarını ve hesap işlem resimlerini savcılığa yazılı olarak ilettim.

6 Ocak 2025 18:01 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Yatırımcımız, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Master Trade olarak, tüm yatırımcılarımızın memnuniyetini ve güvenini sağlamak en öncelikli hedefimizdir. Hesap İşlemleri ve Para Transferleri: Hesaplarınızın yönetimi ve para çekme işlemleri konusunda yaşadığınız sorunları anlıyoruz. Bu süreçlerin şeffaf ve adil bir şekilde yürütülmesi gerektiğini biliyoruz. Size bu konuda yardımcı olabilmek için elimizden geleni yapacağız. Ancak, belirtilen iddialar doğrultusunda hesap işlemlerinizin doğru ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirildiğini belirtmek isteriz. Rollover Cezaları ve Kredi Kullanımı: Pozisyonlarınızın erken kapatılması durumunda doğabilecek cezalar hakkında yatırımcılarımızı bilgilendirmekteyiz. Ayrıca, kredi kullanımı ve buna bağlı maliyetler konusunda size önceden bilgi verilmiştir. Bu süreçlerin şeffaf bir şekilde yürütüldüğünü ve yatırımcılarımızın çıkarlarının korunduğunu vurgulamak isteriz. İletişim ve Destek: Yatırım danışmanlarımızın size verdiği hizmetin kalitesini sürekli olarak izlemekte ve değerlendirmekteyiz. Belirttiğiniz gibi olumsuz bir davranışla karşılaştıysanız, bu durumu ciddiyetle ele alacağız ve gerekli önlemleri alacağız. Size daha iyi hizmet verebilmek için her türlü geri bildiriminizi değerlendiriyoruz. Yatırımcılarımızın memnuniyeti bizim için en büyük önceliktir. Yaşadığınız sorunların çözülmesi için destek ekibimiz sizinle iletişimde olacak ve gerekli yardımı sağlayacaktır. Geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz ve süreçlerimizi geliştirmek adına sizinle iş birliği yapmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla, Master Trade Destek Ekibi

Yorumlar(6)

27 Aralık 2024 20:23

Merhaba, bu yorumları keşke daha önce görseydim. Bende aynı durumdayım ve şu anda kyc için belge yüklememi ve ardından çekim yapacağımı söylüyorlar lütfen bana ulaşırmısınız nasıl bir süreç izlediniz neler yaptınız?

29 Kasım 2024 17:18

Aykut bey sizinle aynı durumdayım bende gerekli yerlere şikayette bulundum SPK CİMER savcılık bana bir şekilde ulaşır mısınız ben medya dahil her yeri ayağa kaldırmaya kararlıyım gelin hep beraber hareket edelim

29 Kasım 2024 17:10

Bende buraya şikayetçi yazıp duruyorum ama hiçbir şekilde şikayetim yayınlanmıyor ben mi giremiyorum anlamadım aynı durumdayım gelin hep beraber hareket edelim

18 Eylül 2024 09:592.868

K***S**** adlı kişi defalarca arayıp ikna etti. Çeşitli vaatler ile 3 seferde para yatırmamı sağladı. Sonrasında yüksek ...

3 Yorum

22 Mart 2025 12:361.844

Tamamen aldatmaca profesyonel şekilde bir sistem kurmuşlar. Bütün yurt içi ve yurt dışı haberleri takip ederek gerçekten...

14 Destek

Express Global Markets Hesaptaki Paramı Çekeme İhlali.

21 Haziran 2024 13:573.569

Açtığım hesaptaki paramı çekmek istememe rağmen (burada yazdıklarım tamamen benim başımdan geçenler) karşı taraf gerçekç...

3 Destek5 Yorum