Uullkkee sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Maslak Casino Deneme Bonusu Alamama Sorunu Ve Hesap Kapatma Talebi

21 Ekim 2024 01:26
Uullkkee'nin Teşekkür Mesajı
“Çok kısa süre içerisinde dönüş sağlandı, gerekli bilgilendirmeleri yaptılar teşekkür ediyorum. :)”

Deneme bonusu almak istedim. Canlı desteğe bağlandım aynı IP den üyelik varmış deneme bonusumu vermediler. Böyle bir şey varsa neden sistem üye olmamı kabul etti. Deneme bonusumu istiyorum. Vermeyeceklerse hesabımı kapatsınlar bilgilerimin kalmasını istemiyorum.

Uullkkee
23 Ekim 2024 11:13

Ozan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Ozan
21 Eylül 2023 08:52
"Meybet ekibi aradı gerekli konuşmayı yaptık ev arkadaşımdan kaynaklı olmuş, tek seferlik bana tolerans tanıdılar sağ olsunlar. Teşekkürler..."
Merve sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Merve
12 Ağustos 2024 02:09

Sevki
07 Ağustos 2024 20:02
İrem sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

İrem
21 Mayıs 2024 08:27
Tevrat sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Tevrat
12 Haziran 2024 14:18