Maruderm Yağ Bazlı Temizleyici Sivilce Yaptı

12 Ekim 2023 00:29

Maruderm yapılı temizleyiciyi yaklaşık bir buçuk ay önce aldım. İlk kullandığımda yüzüm sivilcelendi, ama onu kullanmadan önce başladığım için ve emin olamadığım için suçlayacak başka bir ürünüm de olduğu için suçlayamamıştım. Sonra ondan olabileceğinden korktum, çünkü geçmedi ve kullanmayı bıraktım. Aynı şekilde diğer ürünü de kullanmayı bıraktım ve sivilcelerimi geçirmek için uğraştım. Biraz yüzüm düzeldiğinde, o kadar para verdiğim için içeriği de temiz olabilir diye bir daha kullandım, ama sivilcelerim tekrar geldi. Birkaç gündür kullanmıyorum yüzüme ve sivilce çıkmayan yerlerimde bile sivilce oluştu. Daha doğrusu yap bezeleri oluştu ve ben onları sıktığım için (evet malım) sivilce oldu. Bununla bitmiyor, tabii ki. Dün dedim ki, burnumda sivilce çıkmaz, benim şu fiddy metodu var ya, yağ bazlıyla siyah noktalı olan bölgeye masaj yaparak temizleme şeysi. Onu yapayım dedim, ama sadece burnuma yapmama rağmen bir işe yaramadı, elime pütürler falan çıkmadı.

Bugün burnumun direkt üstünde gerçekten bir şey çıkmamış olsa da, etrafında küçük küçük yap bezeleri oluşmuş birkaç tane. Yani, sağ olsun gözenek tıkamış. Bundan sonra bu ürünü yüzüme asla değdirmem. İyi gelen de vardır, tabii, ama benim cildim anlaşamadı. En temiz içerikli olarak aldığım bu ürün bile bunu yapmışsa, ben artık çift aşamalı temizliği Micellar suyla yapacağım.

Özlem
04 Eylül 2024 00:47

05 Haziran 2024 15:42
Maruderm Yüzümü Mahvetti Sivilce Yaptı
Yasemen sonuçtan hiç memnun değil

Maruderm Nemlendirici Krem Alerji Yaptı

Yasemen
19 Haziran 2023 09:58
Yeter sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 23:23