Büşra sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 12:46

Maruz Derm - Yüz yıkama Jeli Bozuldu
Bu zamana kadar sürekli kullandığım ve 3 şişe bitirdiğim bir üründü. 2 ay önce almış olduğum yüz yıkama jeli SKT. 02.2026 olmasına rağmen jel formunu kaybederek bildiğiniz su kıvamını alarak bozulmuş. Jel formunu kaybetmiş olmasının dışında kokusu da ağırlaşmıştır ve hoş kokmamaktadır. Çok severek kullandığım bu ürününün bu hal alması oldukça üzücü.

Büşra

Merhaba büşra bu jelden dolayı yüzüm mayın tarlasına döndü resmen acaba bozulduğunu nereden anlarım?

Büşra

Merhaba bendeki ürün tamamen jel formunu kaybetti ve sıvılaştı aşırı ağır bir kokusu var. Bir de ürünü avucuma aldığım anda o jel formunu kaybettiğini ve su gibi olduğunu anlıyorsun. Jel formunu kaybetmesini de geçtim direkt kokudan belli oluyor zaten. Benim çok severek kullandığım bir üründü. Kaç şişe bitirdim bilmiyorum. Ben ilk bu markayla tanıştığımda hiçbir yerde reklamı yoktu ama görünen o ki reklam yapamaya başladıktan sonra tamamen ürün kalitesi ve müşteri memnuniyeti tamamen marka için önemsiz hale gelmiş olmalı ki yapmış olduğum şikayetle alakalı bile hiçbir dönüş almadım. Ben serumunu da kullanıyordum maalesef oda bozuldu. Artık yoğun reklam yapan markalardan kaçınmak bence daha doğru.

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Maruderm Yüz Yıkama Jeli

Hatice
27 Eylül 2023 00:57
Maruderm Yüz Yıkama Jeli
Kübra sonucu yetersiz buldu

Kübra
24 Temmuz 2024 15:41
Maruderm Yüz Yıkama Jeli Bozuldu
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 18:30