Turgut sonuçtan hiç memnun değil

Martı'nın Uygunsuz Ceza Sistemi

06 Ağustos 2024 21:00
05 Ağustos 2024 17:15

Martı devlet olmuş ceza kesiyor. Bunlar garibanın cebindeki son kuruşlara göz dikmiş. Eskiden birileri taksi mağduriyeti var diyorlardı alın size gaspın kralı. Martıya binip 10 metre ileri gittim bölge dışı dedi aracı kilitledi nr ileri ne geri. Bu yüzden bana 320 TL ceza kesmiş. Kabul etmiyorum efendim.

26 Ağustos 2024 14:19 (Şikayetten 19 gün sonra)

Merhaba, Martı ekibi olarak mümkün olan en kısa süre içerisinde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaparak yardımcı olacağız. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

26 Ağustos 2024 14:19

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

30 Ağustos 2024 16:37

Merhaba aradınız ama ortada henüz bir gelişme yok. Hala 320 TL borç gözüküyor. Bu tutarı ödemek istemiyorum. Eğer buradan bir sonuç alamazsam hukuki yollara başvurmaktan çekinmeyeceğim.

Engelli Park Alanına Park Etmediğim İçin Alınan Haksız 750 TL Ceza

Tolga
17 Nisan 11:19

Martı Scooter Sistem Hatası Nedeniyle Bölge Dışı Uyarısı Olmadan 600 TL Ceza Ve 738 TL Ücret İadesi

Elanur
10 Nisan 12:43
marti-scooter-sistem-hatasi-nedeniyle-bolge-disi-uyarisi-olmadan-600-tl-ceza-ve-738-tl-ucret-iadesi-2.jpg
marti-scooter-sistem-hatasi-nedeniyle-bolge-disi-uyarisi-olmadan-600-tl-ceza-ve-738-tl-ucret-iadesi-1.jpg

Kilitlenen Scooter Çifte Ceza Ve Cevapsız Müşteri Hizmetleri

Tunahan
10 Nisan 12:17

Martı Scooter Kullanırken Kesilen Engelli Park Cezası Ve 750 TL İade Talebi

Mahmut
28 Mart 03:23
marti-scooter-kullanirken-kesilen-engelli-park-cezasi-ve-750-tl-iade-talebi-1.jpg
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Martı Scooter’da Haksız 750 TL Ceza İptali Talebi

Muhammed