Aydin sonuçtan çok memnun

Marshall Katalog Renk Farkı Ve Boya Kalitesi

02 Haziran 2024 01:21
Aydin'in Teşekkür Mesajı
“Ege bölge sorumlusu murat bey çok saygılı ilgili ve bilgiliydi. Sorunumu cizdukleri için Murat bey ve Marshall'a çok teşekkür ederim.”

Katalogda Derin Vadi boyayı beğendim. Satıcı, katalogda Serap almanız gerektiğini, 1 ton koyusu olduğunu söyledi. Kataloğa uymuyor renk denildi. 15 litre Serap aldım. Bazı duvarlar lila, bazı duvarlar gri şampanya oldu ama benim istediğim Derin Vadi olmadı. 15 litre Şifon rengi aldım, çok açık gri renk olması gereken boya Kuğu Gölü gibi koyu bir mavi çıktı. Renkle alakası yok. 2 teneke koyu gri grenli boya aldım. Açık gri ve açık çağla yeşili gibi renk çıktı. Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Gelip bakacağız dendi. Gelecek arkadaş da iş görmek için değil geçiştirmek için geleceğini çok belli etti. Ben renkleri çeşit çeşit gördüğümü ifade ediyorum. Telefondaki arkadaş, 'Biz geleceğiz, tenekeden örnek alacağız, karşılaştıracağız' diyor. Makine doğru renk dese ne ki ben başka renkler gördükten sonra. Zaten boyada kapatıcılık da yok. Sanki boyaya yüzde 10 su katılmış gibi. O kadar para ver ve sonuç saçma sapan bir şey olsun. Zararımın karşılanmayacağı belli. Ama başkalarının canı yanmasın diye Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Tüm tanıdık eş dost ve çevreme de Marshall almamaları gerektiğini anlatacağım.

02 Haziran 2024 12:59 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın ilgili; Öncelikle müşterimize Marshall markasını tercih etmiş olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisiyle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla... Marshall Boya ve Vernik San.A.Ş.

Aydin
Aydin
07 Haziran 2024 22:55

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Marshall Boya Gelin Teli Renginde Katalogdan Farklı Mavimsi Sonuç Ve Yetersiz Çözüm Önerisi

26 Temmuz 2025 22:35

06 Ekim 2023 21:16
Marshall Şifon Rengi Boya Farklı Çıktı
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 16:01
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Marshall Silpak Boyası: Beklenmedik Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

12 Aralık 2024 16:35

Çağatay