28 Şubat 2024 10:13

Marshall silpak markalı boyadan "yeni bohem" ile gri tonda bir renk olduğunu düşünerek boyamaya başladık renk karteladaki gibi çıkmadı, gittik 15 kg "gelin teli" aldık boyadık yine gri çıkmadı. Yılmadık gittik 15 kg "şifon" rengini aldık yine gri çıkmadı. Şimdi 30 kg hiçbir şekilde kullanmayacağım boya ile ne yapmalıyım sayın Marshall yetkilileri. Neden kartela kullanıyoruz uyum yakalamak mümkün değilse. Alt tonlar baskın olmamalı bu kadar. Gri siyah ve beyazın karışımı bir renk sonuçta. Bu kadar denemeden sonra mavi, lila, mor renk yakaladık fakat gri yok ortada. Çok yorucu ve masraflı bir hayal kırıklığı.

28 Şubat 2024 10:36 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Sayın ilgili; Öncelikle müşterimize Marshall markasını tercih etmiş olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisiyle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla... Marshall Boya ve Vernik San.A.Ş.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 13:24

Çağatay
03 Ağustos 2023 23:36

08 Ağustos 2023 15:12
Leyla sonuçtan çok memnun

26 Mart 10:21
"Gerçekten hayatımda ilk defa bu kadar markasının arkasında duran bir firma gördüm. Tebrik ederim 1 saat içinde çözüme kavuşturdular. Boyanın rengini değiştirdik. Hem bayi hem arayan Onur Bey çok anlayışlı davrandılar. Tebrik ederim firmayı tekrardan. Şikayetimi kaldırmama sebebim firmanın ne kadar profesyonel olduğunu belirtmek için."

10 Eylül 23:19