14 Eylül 2024 18:599.934

Marshall markasına olan güvenimle, kataloğu inceleyerek "Gelin Teli" gri tonunu tercih ederek evim için satın aldım. Boyayı uygulamaya başladığımda, katalogda yer alan gri tonunun yerine mavi bir renkle karşılaştım. İlk kat sonrası tonun değişebileceğini düşünerek uygulamaya devam ettim, ancak boyanın tamamen kuruması sonrasında da renk katalogda belirtilen griyle hiçbir benzerlik göstermedi.

Bu durum, hem ev dekorasyonuyla uyumsuz bir görünüm ortaya çıkardı hem de istediğim rengi elde edemediğim için zaman ve kaynak kaybına sebep oldu. Ürünlerin güvenilirliği konusunda yaşadığım bu hayal kırıklığı oldu.

Bu nedenle, yaşadığım mağduriyetin giderilmesi adına nasıl bir çözüm sunulacağını öğrenmek istiyorum.

16 Eylül 2024 07:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın ilgili; Öncelikle müşterimize Marshall markasını tercih etmiş olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisiyle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla... Marshall Boya ve Vernik San.A.Ş.

10 Mayıs 23:50

Eki aç
10 Mayıs 23:46

Merhabalar bende Marshall in katalogda belirtilen gelin teli rengini seçtim tercih edip aldım ilk kat uygulamamızda mavimsi bir renk çıktı ikinci katı atınca renk koyulaşır ve oturur diye düşündük fakat seçtiğimiz renkle alakası olmayan mavimsi bir renk elde ettik boyanın dokusu kapatıcılığı ve kalitesi çok çok güzel gerçekten ustalık eseri unvanını hak ediyor fakat renk asla gelin teli seçtiğimiz renk değil evdeki mobilyalara vsvs uyum sağlasın diye seçtik ama ne yazık ki olmadı mümkünse bu mağduriyetin giderilmesini istiyorum 🙏

Marshall Boya Renk Uyumsuzluğu Ve Mağduriyet

3 Mayıs 2025 20:007.160

"Bölge sorumlusu O*** bey şikayetimizle ilgilendi ve yeni bir boya tedarik edildi, teşekkür ederiz"

8 Aralık 2024 10:297.232

Marshall marka gelin teli renginde boya alıp yeni aldığımız ev için yaptırdık ancak boya yapıldığında ortaya çıkan renkl...

Tümünü Gör
Marshall Boyadan Beklenmedik Performans

Marshall BoyadanBeklenmedik Performans

Gamze
Marshall Boya Buz Saçağı Rengi Mağduriyeti!

Marshall Boya BuzSaçağı Rengi Mağduriyeti!

Özge
Marshall Marka Kristal Renk Olarak Aldığım Boya Bebek Mavisi Çıktı

Marshall MarkaKristal Renk Olarak Aldığım Boya Bebek Mavisi Çıktı

Yekün
Marshall Buz Saçağı Hüsranı!

Marshall BuzSaçağı Hüsranı!

Yasemin
Marshall Boya Lüks Yağlı Boya Kabarıyor!

Marshall BoyaLüks Yağlı Boya Kabarıyor!

Marshall Luxe Parlak Yağlı Boya Tırnağımla Bile Çiziliyor!

Marshall LuxeParlak Yağlı Boya Tırnağımla Bile Çiziliyor!

Güvenç

Öne ÇıkanKonular