Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2024 16:57

Kalitesiz boya, kapatmadı. Marshall fit silikonlu 10 kg boya aldım kutu üzerindeki yazan orandan daha az % 8-% 9 su ilave ettim.
3 kat uyguladım duvara her kat için 6-7 saat bekledim ağustos ayında duvarlar dalga dalga ve alttaki eski renk görünür halde kaldı. Firmaya ilettim M**** isminde +90 ***********47 numara ile geri aradılar kutu üzerindeki parti numarasını vs talep etti, bendeki boyayı ve evi görmeye dahi gelmedi incelettiklerini söyledi. Boyada üretimsel sorun olmadığını değişim talebimi reddetti. İlk defa kullandım Marshall bir daha asla kullanmam

14 Kasım 2024 17:12 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Sayın ilgili; Öncelikle müşterimize Marshall markasını tercih etmiş olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisiyle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla... Marshall Boya ve Vernik San.A.Ş.

14 Kasım 2024 17:52

Merhaba İletişime geçildi bölge müdürünüz benimle alay etti, elimde 2.5 kg boya var dilerseniz onu vereyim konuyu kapatalım dedi. 10 kg kötü boya nedeniyle hem emeğim boşa gitti hem de bir sene daha zamanım imkanım boşa gitti.

24 Kasım 2024 19:10

Çözüm nedir?

25 Haziran 21:16

Çözüm sunmadılar iade yapmadılar

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Marshall Silpak Boyası: Beklenmedik Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

12 Aralık 2024 16:35

Marshall Boya Kapatmıyor Ve Duvarda İz Bırakıyor

16 Eylül 17:35
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Marshall Boya Sil Pak Evimi Silip Geçti Pak İse Paklayacak Yer Bırakmadı

25 Temmuz 2023 02:29

Marshall Boya Sonrası Evimde Yaşadığım Renk Ve Hizmet Mağduriyeti

16 Haziran 22:59
Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 22:00