Maltcasino Ayarlı Oyun Sistemi olan Site

26 Ocak 2024 16:58

Çok uzun süredir slot oyunları oynuyorum bu site üzerinden fakat son birkaç haftadır yapılan her yatırım eriyip gidiyor. Daha site üzerinde doğru düzgün kazanmışlığım yok. Yapılan yatırımı yeme konusu da üzerine yok bu sitenin.

Şuna eminim artık ayarlı oyun sistemleri var.  yatırımınız üzerine kuruş kazanmadan en fazla 5-10 dakika içerisinde kaybediyorsunuz. Genellikle gate of Olympus oynuyorum yüksek meblağ verecek spinlerde kesinlikle çarpan atmıyor. 50 kuruş - 80 kuruş bunlara çarpan atıyor sadece.

06 Şubat 2024 22:28

Bir yılı aşkın süredir maltcasino denen   sitede slot oyunları oynuyorum. Ağırlıklı gates of Olympus oynuyorum. 5-6 yatırımda bir defa kazandıryordu tatmin oluyordum az çok. Şimdi artık site tamamen kendi kasasına odaklı olmaya başladı. Ortalama 1 aydan fazladır ağzımın tadıyla kazanç elde edemedim hep küçük meblağlar 1500 TL’yi geçmeyecek. Onu da 10-15 arası yatırım yaptığımda kazanıyorum. Yani ortalama 400-500 arası spin başlattım 3 scatter diyor dördüncüyü vermiyor. Yani sitenin oyunları tamamen ayarlı sistemi var. Yapılan yatırım olduğu gibi eriyip gidiyor. Ben bu sitede şansa inanmıyorum çünkü her defasında şanssızlık olamaz. Yatırım yapacak kişiler iyi düşünsün böylesi   kasacı bir siteye yaparken. Ben 1 ay içerisinde 12 bin tl yatırım yapıp karşılığında sadece 5 bin tl çekim yapabilmişim. Yani yarısı bile değil. Herkesin hesabını iyi yapması gereken bir site.

02 Mart 2024 01:55
Sürekli Kasanın Kazandığı Bir Platform Casibom

08 Mart 2024 19:53
Casinoper Rezil Kasacı Site
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2024 23:50

01 Mart 2024 21:50