Buket sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 11:46

Merhaba, Bandırma Malatya Mobilya'dan yılbaşından önce köşe mutfak masası takımı aldık. Ürünleri hemen teslim almak istemedik, beklettik. 6 ay sonra depoyu boşaltıyoruz dediler. Ürünleri göndermek istediler, meğer onlar showroomdaki teşhir ürünü bize göndermekmiş niyetleri. Taksit ödeme esnasında gittiğimiz bir gün, bizim mobilyanın aynısı olan yani bana gelen ürüne oturmuştum, koltuk çöküktü. Eşime dönüp, inşallah bize gelen böyle olmaz demiştim ama niyetleri bana o ürünü göndermekmiş. Ürünler geldi, kuruldu. Köşe takımının 2 koltuğunda çökük, masanın ve sandalyenin orijinal vidaları yok, kutuları yırtık, masada çizikler var. Belirttiğimiz halde tutanak tutulmadı. Değişim talep ettik, ürünü bizden aldıktan sonra değişim sağlanıyor dediler. Resmen tamir yapıp göndereceğiz hesabı yaptılar. Sıfır ayıplı malı verdikleri yetmiyormuş gibi bir de dalga geçiyorlar ve kesinlikle belge vermiyorlar. Fotoğrafta elimi koyduğum yerler, oturmadan elleyince bile çökük. Geldiğinden beri söylüyoruz ama belge bile vermediler. İptal edin diyoruz, söz konusu değilmiş öyle diyorlar.

Malatya Mobilyanın Bitmeyen Sorunları

23 Kasım 2023 19:36

16 Eylül 2023 21:55
Manavgat Albimo Mobilya'dan Aldığım Koltuk Takımıyla İlgili Şikayetim
Manavgat Albimo Mobilya'dan Aldığım Koltuk Takımıyla İlgili Şikayetim
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 23:23
İnegöl Elma Mobilya Çizilmez Denilen Koltuk Takımının 2.5 Ayda Geldiği Hal
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Mobilyalarda Bitmeyen Sorunlar Ve İlgisiz Mağaza

26 Haziran 2025 11:14