Makromusic Keşfet Ve Kimin Ne Dinlediğini Göremiyorum

Makromusic Keşfet Ve Kimin Ne Dinlediğini Göremiyorum
30 Eylül 2024 08:511.390

Uygulamanızın Platinum üyesiyim ve yıllardır kullanıyorum. Keşfette kimin ne dinlediğini göremiyorum. Uygulamanıza para veriyorum ama hiçbir erişim sağlayamıyorum. Bu konu hakkında yardımcı olun. Keşfetim yok, müzik dinliyorum, dinlediğim müziği bile göremiyorum.

30 Eylül 2024 10:01 (Şikayetten 1 saat sonra)

Selam, Bizimle iletişime geçtiğin için teşekkür ederiz! Umarız iyisindir. Uygulamanın çalışma prensipleri ile alakalı geliştirmeler yapmak adına testler düzenliyoruz. Bu sebeple uygulamada yalnızca ilgili alanları görüntüleyebilirsin. Şu an için çalışma prensibi olarak bu özellikler sunuluyor. Sevgiler,

30 Eylül 2024 10:07

Platinum özelliksiz bir hesap açtığımda sorun olmuyor ama uygulamanıza Platinum özellikli hesap açmak için para yatırdığımda sorun oluyor keşfet gidiyor ne gibi bir çalışma yapabilirsiniz ki yani param boşa gidiyor

Tekrardan Selamlar, Testlerin şu an için Premium abonelik ile birebir bir ilgisi bulunmuyor. Abonelik iptali gerçekleştirip Store üzerinden iade talebinde bulunabilir ve iade alabilirsin. Konu hakkında memnuniyetini sağlamak adına bizlerle iletişime geçerek hesap detaylarını paylaşabilirsen senin için hediye tanımlamayı çok isteriz. Uygulama içerisindeki alanlar adına çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız. Sevgiler,

30 Eylül 2024 10:18

Derdimi anlatamıyorum sanırım efendim durum şu; Hiçbir şey satın almadan hesap açtığımda her şey eskisi gibi keşfet açık bir şekilde kimin ne dinlediğini görebiliyorum ama Platinum özelliği satın aldığımda bu sorunla karşılaştım kimin ne dinlediğini göremiyor ve keşfette kendi müziğimle kimseyle eşleşemiyorum uygulamanızdan memnunken yardımcı olmanız gerekirken iade talebinde bulunun diyorsunuz sizden ricam sadece bu sorunu çözün gereken nereyle iletişeme geçebilirim daha rica ediyorum sadece sorunumu çözün

Makromusic Satın Alma Yüklenmiyor

Emre

Makromusic saatlerdir hakkım olan Platinum üyeliğimi yüklemiyor, birkaç dakika deyip duruyor. Çok sinirlendim. Destek ha...

Makromusic Satın Alma Yüklenmiyor

Spotify Listelerimle İlgili Sorun!

İkranur
İkranur
Spotify
10 Şubat 2024 16:273.306

Spotify çalma listelerimi ne profilime ekleyebiliyorum ne de profilimde gözükenleri gizleyebiliyorum. Dalga mı geçiyorsu...

Spotify Listelerimle İlgili Sorun!

Tümünü Gör
Makromusic Hesabımın Tekrar Açılmasını İstiyorum

Makromusic HesabımınTekrar Açılmasını İstiyorum

Muhammed
Makromusic Şarkı Çalmıyor Uygulama Üzerinde

Makromusic ŞarkıÇalmıyor Uygulama Üzerinde

Batuhan
Makromusic Hiçbir Şarkı Açılmıyor Param Çöp Oldu!

Makromusic HiçbirŞarkı Açılmıyor Param Çöp Oldu!

Oğuz
Makromusic Kullanılmıyor

MakromusicKullanılmıyor

Damla
Makromusic Açılmıyor

Makromusic Açılmıyor

Damla
Makromusic Abonelik Uygulama Hatası!

Makromusic AbonelikUygulama Hatası!

Serkan