Magic Sun Hotel Otel Konaklama Hizmetlerinden Memnun Kalmadım

19 Haziran 2023 09:07

Beldibi Magic Sun Hotel patron engeline takılmış.Daha önce konakladığımız şirin otelimizde restorant sorunlarını çözebiliyorduk (16_20.06.2023) tarihli konaklamamızda ana yemek menüsü tavuk ciğeri bol kılçıklı hamsi benzeri yerel balık çorbaların bazıları su ayarında ve sütlü lapa diyebiliriz. 2 günde bir tavuk but ve kanadından ızgara var ama erken giderseniz kalır. Dışarıdaysanız rüzgar ters eserse duman altında afiyet olsun. Aspiratör baca yok. Tamamı neredeyse Rus misafirlerin. Yemek saatinden 15 dakika önce sıra dolar. Muz ve Çilek gelmiş biz hiç göremedik kalmamıştı. Dondurmada fiyasko sınırlı bitince yenilenmiyor kalmadı deniliyor. Her şey dahil konaklamamızda biten yiyecekler yerine tamamlanmadı. Bu durumu soran misafirlerine patron işletiyor elimizden bir şey gelmez denmiş. Yemek saatlerine uyulmuyor erken kapatılıp temizliğe geçiliyor. Fırın pide tarzı çalışıyor malzeme ona göre. Alkollü içecekler 50 ml ufak eşantiyon şişelerde. Gece olunca Ata rakı var bereket.

Gelelim deniz sahil kısmına uzaklık 500 m az değil. Turkuaz kampingin içinden geçiyorsunuz. Gölge yer bulmanız için saat 8 de orada olmalısınız. İçecek su var başarısız arıtıcıdan sağlanan sadece.Havuz genelde klor kokmaz gayet temiz kaydırak saatlerine uyuluyor. Animasyon ekibi 3 kişi aktif ama başarılılar.

Odalar yenilendiği halde eksiklikler var. Ufak tüplü TV olmayan fan ve el havlusu tutacağı gibi. Çalışan ekibe teşekkür ederiz. Uzunca bir süre görüşmeyelim Magic Sun!İşinde uzman ekibe bırak patron sen denetle sadece.

16 Eylül 2023 08:30

22 Haziran 2023 16:28

Sevgiyle Gezin Tur Mağdur Etti

02 Ekim 2023 23:11
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 13:18
Özge sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 10:21