Luxell Airfryer Kokusu Gitmiyor

Luxell Airfryer Kokusu Gitmiyor
10 Ocak 2024 16:4516.028

Luxell arifler aldım ilk olarak boş çalıştırdım yıkadım... Daha patates kızartması yaptım fakat patates plastik kokusundan yenmiyor. Birkaç kere kullanınca geçer belki dedim ama sonuç hep aynı... Koku bir türlü gitmiyor... Aldığım için maalesef pişman oldum.

10 Ocak 2024 16:50 (Şikayetten 5 dakika sonra)

SAYIN Zeynep T. Ben Müşteri Deneyimi departmanından Nurgül. Size, şikayetiniz sürecinizde yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağım. LUXELL ailesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz hayal kırıklığı nedeni ile üzgün olduğumu belirtmek isterim. Sizden gelen bilgiler doğrultusunda konu ile ilgili araştırma yapıp tarafınıza dönüş yapacağımı ve LUXELL iletişim merkezi olarak şikayetinizin çözümlenmesine çok önem verdiğimizi bilmenizi isterim. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğine yürekten inanıyoruz ve size teşekkür ediyoruz. Luxell ailesi olarak sizler gibi değerli bir müşteri kazanmış olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Saygılarımızla, Luxell

16 Ocak 2024 09:56

SAYIN Zeynep T. Şikayetvar.com paneli üzerinden tarafımıza intikal eden 27529208 numaralı şikayetiniz hakkında sizlere destek amaçlı ve memnuniyetinizin sağlanması için tarafınıza arama sağlanmıştır ancak yanıt alınamamıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde tekrar dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Luxell

18 Ocak 2024 13:16

SAYIN Zeynep T. Şikayetvar.com paneli üzerinden 27529208 numaralı şikayetiniz hakkında sizlerle gerçekleştirmiş olduğumuz görüşmelerimiz neticesinde firma prosedürleri / politikaları gereğince gerekli bilgilendirmeler tarafınıza yapılmıştır. Şikayetiniz ile ilgili tarafınıza dönüş yapılması ve müşteri temsilcimiz ile yapmış olduğunuz görüşme ile ilgili şikayetvar.com hesabınıza göndermiş olduğumuz teşekkür ve anket talebimize katılmanızı talep eder değerli dönüşlerinizi bekleriz. Dilediğiniz zaman bizlere iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Luxell

Luxell Airfryer Plastik Kokusu

25 Kasım 2023 15:3619.417

"Benimle ilgililenen Nurgül hanıma teşekkürler"

Luxell Airfrey Plastik Kokusu

18 Ocak 2024 10:07482

"Teşekkürler Luxell"

Luxell Airfrey Plastik Kokusu

Luxell Airfryer XXL Plastik Kokusu

19 Ocak 2024 17:151.558

Luxell Airfryer XXL'yi bugün aldık. Kullanma kılavuzunda bahsedildiği gibi temizliğini yaptık. 10 dakika boş çalıştırdık...

Luxell Airfryer XXL Plastik Kokusu

Luxell Airfryer 7.5 Litre Plastik Kokusu

5 Ocak 2024 13:144.566

"Şikayet üzerine geri dönüş sağlandı sorunumu zaten çözmüştüm ama dönüş saglamalarida iyi bir firma olduğunu gösteriyor. Teşekkürler Luxell"

Luxell Airfryer Koku Sorunu

7 Aralık 2023 09:374.404

15 gün önce Luxell Airfryer aldım. Maalesef inanılmaz bir ağır plastik kokusu var. Boş çalıştırdım yinede geçmedi. Yemek...

Luxell Airfryer Koku Sorunu

Tümünü Gör
Luxell Masaj Koltuğu Hasarlı Geldi

Luxell MasajKoltuğu Hasarlı Geldi

Murat
Luxell Davlumbazı Kullanamıyoruz, Yüksek Gürültü Ve Sarsıntılı Çalışıyor!

Luxell DavlumbazıKullanamıyoruz, Yüksek Gürültü Ve Sarsıntılı Çalışıyor!

Ferdi
Luxell Halı Yıkama Makinesi Hüsranı!

Luxell HalıYıkama Makinesi Hüsranı!

Sezen
Luxell Ürün Deforme Olmuş!

Luxell ÜrünDeforme Olmuş!

Sebahat
Luxell Ocak Seçiminde Aşırı Pişmanlık!

Luxell OcakSeçiminde Aşırı Pişmanlık!

Salim
Luxell Döküm Demirden Çıkmayan Leke Sorunsalı