Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Yanık Merkezi Doktoru İlgisiz

13 Temmuz 2023 10:12

Kartal Lütfi Kırdar eğitim araştırma Hastanesi yanık bölümü genel cerrahi doktoru ****'den randevu almasanız iyi olur. Diyeceğim ama bu durum işine gelebilir tabii oturduğu yerden para kazanır böylece. Hiç hasta gelmesin odamda oturayım diyen doktor kendisi.

Bugün sabah 8.30'a randevu aldım, 9'da gelir dediler. Geldi ama hasta almaya niyeti yok. Hastalar kapıyı tıklatıp rahatsız edince sistemi çalıştırmak yerine kapıyı açıp bekleyen varsa gelsin dedi. İçeri girdim, günaydın dedim cevap yok, barkodu vermeye kalktım gerek yok istemiyorum dedi. Hayatımda daha kaba bir doktor görmedim. Eğitimli insan zarif olur diye düşünürdüm hep, yanılmışım. Yanığa bakmadı bile. Kaç gün oldu dedi. Bir ay dedim. Sormak istediğim şeyler var, mesela artık su değebilir mi, güneşten nasıl koruyayım vs. Dünyanın en saçma sorularını soruyormuşum gibi davrandı. Kendisinin engin bilgisinden faydalanamayacağımı düşündüğüm için kısa kesip çıktım.

Pansuman yapan arkadaşlar daha çok yardımcı oldu. Güneşten koruyabileceğim özel bir eldiven olduğunu bile onlardan öğrendim. Doktor bey'e "keşke insan sevmeyi, empati yapmayı gerektiren bir mesleği seçmeseydiniz" diyor, yanık merkezindeki pansuman yapan tüm güzel erkek ve kadın hemşirelere sevgilerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Dilara sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 14:43