Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Kadın Doğum Bölümündeki Asistan Doktorun Tutumuna İlişkin Şikayet

22 Kasım 2023 15:0221.242

Kadın doğum bölümünde bulunan asistan doktorun üslubu, tavrı çok nezaketsiz. Gerçekten çok şey yazmak istiyorum. Ama eğitim almış kendini yetiştirememiş insanlarla muhatap olmak ne kadar acı... Doktor olmak için onca sene oku ama insan olama. Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi uzman doktorları yerine bakan kendine asistan doktor vasfını almış ama insan vasfını alamamış kişilerden hizmet beklemek hata. Nedir üsten bakmalar, aşağılamaya çalışmalar, keyfi uygulamalar. Doktor hakkı var ise hasta hakkı da var. Hamileyim ve karşılaştığım tavır beni fazlası ile üzdü. Bu şikayetleri dikkate alınmasını rica ediyorum. Çok fazla şikayet var kadın doğum doktorlarının üslupları konusunda ama ne hikmetse hiçbir gelişme yok

1 Destek

Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Hastanede Hekimlerin Hasta Kabul Sürecindeki Sorunlar

5 Eylül 2024 20:372.470

Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nde ilk muayene için yeşil alan 4'te saat 19.14'te giriş yaptık. Bu saatten 19.50'ye...

Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Çalışanlar Ortada Yok!

Lütfi KırdarŞehir Hastanesi Çalışanlar Ortada Yok!

Ömer
Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Kat Koridorunda Bulunan Lavabo!

Lütfi KırdarŞehir Hastanesi Kat Koridorunda Bulunan Lavabo!

Sezgin
Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi 2 Saat Genel Cerrahi Doktorunu Bekleme

Lütfi KırdarŞehir Hastanesi 2 Saat Genel Cerrahi Doktorunu Bekleme

Rabia
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Saatlerce Bekliyoruz!

Kartal Dr. LütfiKırdar Şehir Hastanesi Saatlerce Bekliyoruz!

Yusuf

Öne ÇıkanKonular