Lounge Posh Kuaför Randevusunda Yaşanan Saç Rengi Rezaleti

Lounge Posh Kuaför Randevusunda Yaşanan Saç Rengi Rezaleti
16 Mayıs 2023 17:39

13 Mayıs 2023'te kuaföre randevulu bir şekilde gittim. Öncesinde telefondan ne istediğimi ne kadar tutacağını anlaştık. Ombre istiyordum ve saçlarım zaten kumral biraz kısaltıp doğal olacak şekilde sıcak tonlu hafif bir ombre yapılacaktı. Bu şekilde olacağına güvenerek işleme başladım. Paketler atıldıktan sonra yaklaşık bir buçuk saat tuttular. Sürekli çok açılmıyor. Değil mi diye tedirgin bir şekilde sormama rağmen endişe etmeyin. İstediğiniz şekilde olacak dendi. Tüm işlemler bittikten sonra yaklaşık 5 saat sonunda saçımı yıkayıp kuruttuklarında platin bembeyaz açılmış saçlarımı gördüm. Defalarca söylememe rağmen saçımı olabilecek en üst seviyede beyaz-sarıya çevirdiler. Asla istemediğimi söyledim. Tekrar cila atarak sözde bir tık daha koyu renge çevirdiler. Üzerine bakım adı altında saç kremi sürüp 600 lira daha aldılar ama bakımla alakası yoktu. Ertesi gün başka bir kuaföre giderek saçlarıma tekrar cila attırarak rengi kırmaya çalıştık. Ayrıca saçlarımı fotoğrafta da göreceğiniz şekilde bariz bir şekilde yamuk kesmişler. Tekrar başka kuaföre kesim ve cila ödemesi yaptım. Şu an ise sağlıklı olan saçlarım fazla açılma işleminden dolayı kurudu ve tararken kopuyor bayağı yıprandı. İstediğim şey hafif uçlarda doğal sarılarken dipten uca gri-beyaz tonlu sarılara ve yıpranmış saçlara sahip oldum. Böyle istemediğimi defalarca söylememe rağmen ısrarla platin yaptılar bana söylemeden. 2300 lira ödedim. Ayrıca arkadaşımla birlikte gittik. Ona bitmiş sombre işlemi 1200 lira dediler. İşlem bittiğinde 500 lira ara geçiş ücreti aldılar. Tamamen pişmanlıktı benim için.

16 Mayıs 2023 11:53

Kuaför Hizmeti Sonrası Hayal Kırıklığı

18 Aralık 2024 11:47

11 Ağustos 2023 14:55
Rıza Demir Bayan Kuaför Saçlarımı Yakan Kuaför
Rıza Demir Bayan Kuaför Saçlarımı Yakan Kuaför
Akgüne sonuçtan hiç memnun değil

Key Kuaför Saçımı Mahvetti

05 Mayıs 2024 19:23
Gizem sonuçtan çok memnun

29 Mart 2024 03:06
"Mehmet Beye ilgisi için çok teşekkür ederim. İstediğim renklendirme ve bakım yapıldı. Süreçle birebir sabırla ilgilendi. Daha canlı ve kullanışlı bir saç rengine kavuştum."