Lorena Canals Halı Toz Ve Tüy Sorunu

06 Haziran 2023 22:45

Lorena Canals markalı halıyı alıp bebek odası hazırlığı yapılırken kullanmaya başladık. Halı geldiği günden beri sürekli oda toz ve tüy içinde halı aşırı şekilde tüy döküyor kıyafetlerimizin üzerine sürekli tüy ve toz bulaştırıyor. En sonunda bu duruma dayanamayıp halıyı çamaşır makinesinde doğal içerikli deterjan ile yıkadık. Sorun kuruturken ve kuruttuktan sonra da devam etti. Özellikle doğal içerikli olduğundan dolayı bebek sağlığı içinde uygun olduğunu düşündüğümüz için tercih ettik. Halı emsallerine göre pahalıdır. Halı bizi hayal kırıklığına uğrattı bu şekilde halının sağlıksız olduğunu düşünüyoruz.

12 Temmuz 2023 14:43 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba Sefa Bey halınız elimize ulaşmıştır ve gerekli bakımlar yapılmıştır, Halınızı adresinize en kısa sürede gönderiyoruz.

Sefa
Sefa
14 Ağustos 2023 19:16

Firma tarafından halıya bakım yapıldığı söylenerek tarafıma gönderildi. Fakat benim şikayetlerim devam etmektedir halı aşırı tüy dökmekte ve çokta eskimiş bir vaziyette geri geldi. Renkleri solmuş tüyleride basık bir şekil almış durumdadır. Bu durumdan ötürü halıdan hiç memnun kalmadım.

15 Ağustos 2023 11:12

Gözde sonuçtan çok memnun

Lorena Canals Halı Aşırı Toz

01 Eylül 2024 08:06

Pierre Cardin Halı Pierre Cardin Monet Halı Pişmanlığı

16 Mart 2024 11:32
Pierre Cardin Halı Pierre Cardin Monet Halı Pişmanlığı
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılmayan Salonda Serili Halıda Kendiliğinden Oluşan Lekeler Ve Temizlenmeme Sorunu

16 Haziran 2025 03:59

Gümüşsuyu Halı Halıdan Yayılan Toz Sorunu: Evdeki Toz Bulutu