Loreal Paris L'Oreal Mocha Kahve 6.13 Tüpün İçindeki Boya Siyah, Saçım Da Siyah!

23 Aralık 2023 23:54

L'Oreal Paris Excellence Mocha Kahve 6.13 kullanıyorum sürekli ve elde ettiğim kumralı sevdiğim için alıyorum bu numarayı. Bu markayı tercih etme sebebim de en güvenilir olması. 3 yıldır bu şekilde kullanıyorum bu boyayı. Son 2 boyamamda saçlarım bildiğiniz siyah oldu. İlk seferinde tüp numarasını kontrol etmediğimi sanmıştım çoktan da çöpe atmıştım, kontrol edemedim. Bugün boyadığımda ise tüpleri ve kutuları da kontrol etmeme rağmen siyah oldu. Numaralarını da kontrol ediyorum tüp boya numarası doğru fakat tüpün içindeki boya bambaşka bildiğiniz. 4 kutu kullanıyorum 500 lira veriyorum sırf güvendiğim için ama aldığım sonuca bakın. Ürün kodu, numarası vb. Hepsi elimde, lütfen geri dönüş sağlayın, inanamıyorum şu duruma. Fotoğrafı ekliyorum, tüpün üzerinde bile siyah boya apaçık görünüyor!

25 Aralık 2023 11:28 (Şikayetten 1 gün sonra)

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 18:30
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

L'Oreal Excellence Intense Saç Boyası Renk Sorunu Ve Beyazları Kapatmama Problemi

26 Ağustos 2025 16:17
loreal-excellence-intense-sac-boyasi-renk-sorunu-ve-beyazlari-kapatmama-problemi-2.jpg

08 Ağustos 2023 08:25

10 Temmuz 2024 14:08
Loreal Paris L'oreal Excellence 5.15 Renk Sorunu
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Loreal Paris Saç Boyası Renk Sorunu Ve Beyaz Kapama Eksikliği

08 Ocak 2025 10:11