Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
04 Aralık 2024 11:23

27.10.2022 Tarihinde t***** a**** Saatçilikten almış olduğum longines marka saatimin camı, yolda yürürken başka bir vatandaşın bana çarpması sonucu saatimin camı kenarından çatladı, kırıldı.
Saati satın aldığım t***** a**** Saat firmasına servis talebiyle götürdüm. Kendileri saati Longines yetkili servisine göndereceklerini bana cam kırılmasından sebeple bir servis bedeli çıkacağını söylediler, mekanikle alakalı olmadığı için camın ücretini kendim karşılayacağımı kabul ettim.
Daha sonrasında saati normal Longines saat markasının (The Swatch Group Turkey Saat Ticaret Limited Şirketi'nin) Türkiye distribütörü Büyükdere Özdilek AVM'deki servisine gönderdiklerini ve böyle bir onarım planı çıkardığını bana ilettiler. Saati 20 bin Türk lirasına almışken, 15 bin Türk lirası onarım ve cam değişim ücreti talep edildi. Ben sadece cam değişiminin yapılmasını talep etmeme rağmen, diğer servis ücretlerini ödememeniz durumunda cam değişimini tek başına yapmayacaklarını belirttiler.
5 yıl mekanik garantisi olmasına rağmen hiçbir bir koşulda yardımcı olunmayıp zorluk çıkarıldığı için fahiş fiyatlı onarım bedelini kabul etmedim. Saatin Cam kırığı dışında mekanik çalışmada sorunu yoktu. Olsa dahi 5 yıl mekanik garantisi olan bir saatten kar gütmeye çalışmaları çok büyük saygısızlık.
Servisin aynı durumda mağdur bıraktığı kişileri internet şikayet sayfalarında görmekteyim. Ben sadece kaliteli bir saat markasından saat alıp güzel günlerde kullanıp, bu saati oğluma hatıra bırakmak istemiştim. Ama Türkiye teknik servisi, firma yetkilileri buna müsaade etmedi. Şikayetimi İsviçre genel merkeze de yapacağım. Saatimin eğer var ise mekanik tamirinin de hiçbir ücret ödemeden garanti kapsamında çözülmesini talep ediyorum. Yardımcı olmanız dileğiyle.

Büşra
16 Kasım 2023 11:51
Gülbeden sonuçtan hiç memnun değil

Gülbeden
23 Ekim 2024 01:47
Narod sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Saat İçin Tamir Yerine İade Ve Fiyat Farkı Mağduriyeti Yaşadım

Narod