Aliye sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 22:35

Livu da A**** isimli kişinin ajansında yayıncılık yapmaktaydım. Kendisi yayıncılık sürem boyunca beni paramı vermemekle yayıncılığımı düşürmekle tehdit etti ve 30 k yaptığım hesabımı bana sormadan ve fikrimi almadan sildi. Livu uygulaması ajansların eline geçmiş A**** adlı kişinin isteklerini yapmadığım için o kişi tarafından hakaret ve tehdit aldım. Uygulama böyle bir şeyi nasıl müsaade eder? Elimde kanıtlarım var ve her yere şikayet edeceğim.

Yorumlar (11)

Uzaylı

Aliye erkeklerle görüntülü konuşma sitesi mi acaba

Uzaylı

Bu nasıl bir uygulama normal evden iş yürütme değil mi kayıt yapacağım üstelik evliyim yabancı şehirde olduğum için sıkılıyorum evden iş yapmak istedim uygunsuz bir site veya işse söyleyince başımız belaya girmesin günlerdir basan üzeri bir bayan yazıyor inanasım gelmedi ama daha kayıt yapmadım

Nope
Nope

Bir şey sormak istiyorum siz buralarda yayın açarken size kayıtlı hesaplardan mı başlatıyırlar yayınınızı kayıtlı hesaplar veya size ait olmayan hesaplardan mı yaptınız genelde böylemi

Thor

Aradan 3 4 ay geçmiş havlamayı bırakmamışsın ama öğrenirsin zamanla boşsun zaten 👍

Şervan
Şervan

Öncelikle merhaba arkadaşımın başına böyle bir olay geldi de ne yapacağımız gerektiği hakkında pek bilgiye sahip değiliz bizi bu konuda kendi bildiklerinle aydınlatırmısın rica etsem.

Thor

Seninle çalışmak istemiyorum evet tüm sosyal medya platformlarında ifşaların dolaşıyor ağlamaya devam etmişsin yeni görüyorum biz öyle bir ajans değiliz 😘😇

Aliye

Ben fotoğraflı delilli konuşuyorum sen ancak boş iftira atarsın biraz cesaret olsa fake bir hesapla yazmazdın evet arkadaşlar bu şahıs beni tehdit ve hakaret eden sözde ajans sahibi olduğunu iddia edip bir de kızlara ifsaniz çıktı diye iftirada bulunan bir şahıs ben yukarıda fotoğraflarını belirttim sakin bu ajans sahibiyle çalışma yın yoksa benim gibi mağdur olursunuz bakın hala burada bile gelmiş bana iftira atıyor ifsan çıktı diyor benim yukarıda yazdığım her şeyi böylelikle kendi ağzıylada onaylamış oldu livu ajans sahipleri istediklerini yapmadığınız takdirde sizi tehdit edip iftira atmaktan çekinmiyor maalesef ki livu yönetmeliği bu duruma el atmıyor

Melek

Ödemeni aldın mi aliye benim de benzer olay geldi başıma

Derya
Derya

Aldıysan ne mutlu sana daha da çalışma o uygulamada başka uygulama bul kendine ya da çalıştığım uygulamaya gel

Evet aldım ödeme mi

Melek

Ödemeni aldın mi aliye benimde benzer olay geldi başıma

Livu Uygulamasında Hesap Silme Ve Güvenlik Sorunları Nedeniyle Destek Talebi

Murat
22 Eylül 2025 07:51
Muvaffak sonuçtan hiç memnun değil

Livu Uygulaması Hatalı Para Çekimi

Muvaffak