Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Liv Hospital Gaziantep Liv Hastanesinden Şikayetçiyim

19 Şubat 2024 19:56

20 Ağustos 2023 tarihinde Gaziantep Liv Hospital Hastanesi'nin acil servisine gece yarısı başvurdum. Böbrek taşı düşürme problemi yaşıyordum ve tamamlayıcı sağlık sigortam aracılığıyla işlemlere başladım. Tomografi, serum, tahlil gibi işlemler yapıldı ve bana ameliyat önerildi. Ancak istenen ücretin yüksekliği sebebiyle ameliyat olamayacağımı belirtip hastaneden ayrılmak istedim. Hasta kabuldeki görevli, ameliyatı kabul etmediğim için serum ücretini nakit olarak aldı. Sigortanın diğer işlemleri kabul ettiğini ancak serumu onaylamadığını ifade etti. Duruma itiraz etmedik. Ancak acildeki doktor bile, ameliyatı kabul etmediğim için ilaç bile yazmadı. Sigorta şirketiyle iletişime geçtiğimde, kendilerinden istenen her şeye onay verdiklerini öğrendim. Gaziantep Liv Hastanesi'nden şikayetçiyim. Durumu hastane yetkililerine izah etmeme rağmen bana geri dönüş yapılmadı. Liv markasının prestiji düşünüldüğünde yaşananlar hiç de uygun değildi.

14 Mayıs 2024 21:07

20 Ağustos tarihinde Gaziantep Liv Hospital Hastanesi acil servisine gittim tamamlayıcı sigorta ile gitmene ve sigortanın her şeyi karşıladıklarını belirtmelerine rağmen surf bana sundukları fahiş fiyatlı ameliyatı kabul etmemem nedeniyle serum ücreti aldıklarını ve ilaç dahi yazmadıklarını genel merkezlerine ve şikayet var üzerinden de belirtmeme rağmen ne çözüm sundular ne de özür beyan ettiler bir daha Liv hospitala gitmek mi asla

19 Şubat 2024 19:37

20 Ağustos 2023 tarihinde Liv Hospital Gaziantep Hastanesi'ne gece yarısı acilden giriş yaptım böbrek taşı düşürüyordum tamamlayıcı sağlık sigortası ile işlemleri başlattım tomografi serum tahlil falan yapıldı ve bana ameliyat dendi yüksek bir ücret istendiği için olamayacağımı söyleyip çıkış yapmak istedim hasta kabuldeki bayan ameliyatı kabul etmediğim için serum ücretini elden aldı diğerlerini sigorta ın kabul ettiğini serumu onaylamadığını söyledi bir şey demedik acildeki o şefkatli doktor bile ameliyatı kabul etmediğim için ilaç bile yazmadı sigorta ile görüştüm kendilerinden ne istediyse hepsine onay verildiği söylendi Gaziantep Liv hastanesinden şikayetçiyim durumu kendilerine izah etmeme rağmen bana geri dönüş bile yapmadılar koskoca Liv markasına bunlar yakışmadı olayın üzerinden bira zaman geçtiğinin, herhangi bir şey çıkmayacağının da farkındayım ama aldatılmış olmak insanı üzüyor

23 Şubat 2024 01:19

Dün Liv hospitaldan aradılar ve incele başlattıklarını söylediler

26 Şubat 2024 16:34 (Şikayetten 6 gün sonra)
26 Şubat 2024 20:24

Liv hastanesinden ezgi hanım sürecin devam ettiğini sonuçlandırmak için ellerinden geleni yaptıklarını beyan etti teşekkür ediyorum

28 Şubat 2024 11:37

Liv hastanesibden ezgi hanıma ve genel müdürlükten arayan temsilciqaaşa ilgi ve alakaları için teşekkür ederim inşallah tam anlamıyla bir an önce sorun çözülür

30 Mart 2024 10:08

Liv hospitaldan En son 1 ay önce aradılar o günden beridir ne aradılar ne de çözüm sundular koskoca firma hatalı olduklarını bildikleri halde süreci neden uzatıyorlar anlamıyorum

14 Mayıs 2024 21:01

Şikayetim üzerinden tam 3,5 ay geçti ve hiçbir çözüm yok yazıklar olsun

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Bilgilendirme Eksikliği Ve Zorla Ücret Tahsilatı Mağduriyeti

27 Temmuz 2025 00:51
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Liv Hospital Kalp Krizi Acil Ücret Tahsili

28 Ekim 2023 16:15
Liv Hospital Kalp Krizi Acil Ücret Tahsili
İzel sonuçtan çok memnun

19 Şubat 2024 16:07
"Ezgi hanıma ilgisi için teşekkür ederiz."

11 Mayıs 2025 16:13