24 Mart 2024 23:56

Merhaba,
bugün Lipton şeftali içerken böyle bir durumla karşılaştım içinde her ne varsa topak topak ağzıma gelince bardağa koydum durum bu. Bu nedir? Biz ne içiyoruz?! Midem bulandı. Kısa sürece tarafıma dönüş yaparsanız sevinirim. Çünkü aklıma kötü şeyler geliyor şu an

25 Mart 2024 10:05 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz , Konu ile ilgili tarafınıza arama gerçekleştirilmiştir ancak ulaşılamamıştır. Size daha detaylı bilgi aktarabilmemiz için hafta içi 09.00 – 18.00 saatleri arasında saatleri arasında danışma hatlarımızdan ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, PepsiCo Türkiye Destek Ekibi

26 Mart 2024 09:56

27 Mart 2024 09:43

21 Mayıs 2024 02:05

23 Ekim 2024 11:30

28 Haziran 2024 00:40
Lipton ice Tea Lipton Ice Tea İçinden Çıkanlar
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 21:41

Lipton ice Tea Lipton Soğuk Çayın İçerisinde Oluşan Tanımlanamayan Şeyler