Lion's Life Gayrimenkul (Kayseri) Tapu Tesliminde Gecikme Ve Mağduriyet!

30 Ekim 2024 21:16

02.10.2024 tarihinde Lion's Life'den ev almak için anlaştık, aramızda sözleşme yaptık. Evin yarı parasını da peşin verdim. 01.03.2024'te evin tapusunu verecekti ama vermedi ve beni bu hafta tapunu veriyorum, bu ay hallediyorum diyerek 5 ay oyaladı. Lion's Life sahibi en son avukata verdim, 5 sefer avukatım icraya gitti. 8 ayın sonunda ben paramı zorla aldım. Elimde imzaladığımız sözleşmeler hâlâ duruyor. Ben bu insanlar yüzünden çok sıkıntı çektim.

24 Kasım 2024 09:19

10.02.2024 tarihinde Lion's Life'den ev almak için anlaştık, aramızda sözleşme yaptık. Evin yarı parasını da peşin verdim. 01.03.2024'te evin tapusunu verecekti ama vermedi ve beni bu hafta tapunu veriyorum, bu ay hallediyorum diyerek 5 ay oyaladı. Lion's Life sahibini en son avukata verdim, 5 sefer avukatım haciz işlemi yapmak için ofislerine gitti. 8 ayın sonunda ben paramı zorla aldım. Ev fiyatları da yükseldi bu 8 ayın sonunda ev de alamadım ben çok mağdur oldum başkaları da inşallah benim çektiğim sıkıntıları çekmez ve benim gibi mağdur olmaz Elimde imzaladığımız sözleşmeler hâlâ duruyor. Ben bu insanlar yüzünden çok sıkıntı çektim.

15 Aralık 2024 17:29 (Şikayetten 1 ay sonra)

Ahmet
Ahmet

Çetin bey avukatınızla bende görüşmek istiyorum aynı sorun firmayla bu sorunu yaşadım *************** ulaşabilirseniz sevinirim

Alper
Alper

Merhaba Çetin Bey benzer konuda biz de mağduriyet yaşadık hatta hala yanında olan şikayetimiz de var birkaç noktada size danışmak istiyoruz [email protected] mail adresimden iletişim kurmanız mümkün olur mu? Çok teşekkür ederim.

Tapu Tesliminde Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet

22 Kasım 2024 20:40
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Lion's Life Gayrimenkul (Kayseri) Mağdur Oldum!

09 Şubat 2025 14:47
Alper sonuçtan hiç memnun değil