Lik Yapı Konutları Teslim Etmiyor

14 Şubat 2023 23:31

Lik Yapı söz verildiği gibi 2018 yılında aldığım konutu teslim etmek bir yana, çok az borcumu gerekçe göstererek satışı kasım 2022 yılında iptal ettiklerini söylediler. Sonradan öğrendik ki satılan konutların daha hala imarı bile yokmuş. Arkadaşım peşin ödemesine rağmen hala tapusunu alamadı. Gerçekten satarken her şey çok güzel teslim etmeye gelince her şeye bir bahaneleri var. Durumu ben yargıya taşıdım inşallah mahkeme kararıyla konutumu geri alacağım. Bu insanlar kesinlikle sözlerine sadık değiller.

Güya bana 4 kere telefonla ulaşmaya çalışmışlar ama ulaşamamışlar ama ne hikmetse SMS yoluyla benim aidat bilgilerimi gönderdiler. Demek ki ulaşmak isteyince ulaşa biliyorlarmış. Zaten WhatsApp ile biz her zaman bağlantıdaydık. Hep yalan dolan yani... M*** denen şahıs firma sahibi satışta 4 kere Hacca gittiğini özellikle vurguladı güven duymamız için. Ama bunların her şeyleri para.

Bu firmadan çalışırken iki kere düşünmenizi salık veririm.

Buse
Buse

Merhaba Kenan Bey, Merakımı mazur görün, Likyapı hakkında bilgi edinmek adına yazıyorum. Süreç aynı şekilde mi devam ediyor acaba?