Lifemed Tıp Merkezi Life Med K. Toprak Oyunu

Lifemed Tıp Merkezi Life Med K. Toprak Oyunu
29 Mayıs 2024 06:51

Ben SGK emeklisi bir kişiyim. Adım Adnan D*******. Life Med Kızıltoprak şubesiyle kalp sintigrafisi görüntülemesi yaptırmak için D**** Hanım ile irtibata geçtim. SGK'nın geçerli olduğunu ve ödeyeceğim ücretin SGK'lı olarak 4.500 TL olduğunu söyledi. İstek kağıdı ve benzeri belgeler isteyerek SGK'ya başvuracaklarını, kabulü halinde gün vereceklerini ifade etti. Bir hafta kadar sonra aranmadığım için ben aradım. SGK'nın daha önce anjiyo olduğum için kabul etmediğini ve SGK'sız olarak 7.500 TL ödemem gerektiğini belirtti. Bunun üzerine alternatif yerleri araştırarak Pendik Özel Hastanesi'nden E*** Hanım ile irtibata geçtim. SGK'ya başvuruya gerek yok diyerek randevu verdi ve ben 29 Mayıs 10:30'da bu işlemi SGK indiriminden sonra 2.600 TL ödeyerek yaptırdım. Adı sanı bilinen Life Med Kızıltoprak'a soruyorum, bu nasıl bir oyun?

09 Temmuz 2024 10:45 (Şikayetten 1 ay sonra)
Adnan
Adnan
09 Temmuz 2024 10:55

Cevap verdiğinizi falanmı zannediyorsunuz sigorta karşılamıyor diye yalan söyleyip para almaya çalışıyorsunuz, başka bir yere soruyorum sigorta karşılıyor nerede yaptırırsanız yaptırın sigorta onay veriyor deniyor ve benim sintigrafi ölçümüm yapılıyor sigortada karşılıyor. Siz artık benim kara listemdesiniz herkese de bu oyununuzu söylüyorum ve söyleyeceğim zaten müşterinize saygınız cevabınızdan belli 45 gün sonra şikayete cevap veriyorsunuz.

Çankaya Tıp Merkezi (İzmir) Yanıltıcı İndirim

02 Mart 2025 11:29

Yanlış Tanı Ve Haksız Ödeme Talebi

17 Mart 2025 00:53
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Tanı Ve Ücret Talebiyle Karşılaşan Hastanın Şaşkınlığı

17 Mart 2025 00:47