Li Poupon Bebek Ayakkabısı Teslimi

15 Temmuz 2023 18:46

Li Poupon isimli bebek ayakkabıcısından şikayetçiyim. Kendileri 13 temmuzda kesin kargoya verilecek 15 temmuzda elinizde olacak ayakkabı dediği halde ayakkabıyı 14 temmuzda saat 16:58'de kargo şirketine teslim etmişler. 15'i ulaşmadığında da bana bahane olarak 15 Temmuz dolayısıyla ulaşmadı. Bilgisi verildi. Kargo şirketiyle irtibata geçtim kendileri bana Bursa'dan çıkan kargolarımızın teslimatı en erken 2 günde oluyor. Bilgisini verdi. Üstelik kendilerine ödemeyi 5 Temmuzda yapıp kesin yetişir mi dediğimde yetiştireceğiz diye bilgi verdiler. Kendilerine defalarca oğlumun bir yaşı ve benim için çok önemli dememe rağmen bu kadar önemsememeleri. Yetişmezse Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim dediğimde bana bizi tehdit edemezsin diye agresif davranması Tüketici Hakları'na şikayet etmek ne zamandan tehdit? Şikayetvar'da kendileriyle ilgili şikayetleri keşke daha önceden görseydim. Saygısızca neyi tartışıyoruz evet yetişmedi e der gibi konuşma şekline girdi. Bana yaşattıkları stresin ve üzüntünün hiçbir telafisi olamaz

profile profile

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim Teslim Edilmedi, Müşteri Hizmetleri İlgisiz Ve Yetersiz

gec-teslim-edilen-bebek-ayakkabisi-kusurlu-ve-kullanilamaz-durumda-geldi-3.jpg
gec-teslim-edilen-bebek-ayakkabisi-kusurlu-ve-kullanilamaz-durumda-geldi-2.jpg
gec-teslim-edilen-bebek-ayakkabisi-kusurlu-ve-kullanilamaz-durumda-geldi-1.jpg

11 Aralık 2024 14:17
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Doğum Günü İçin Verilen Sözler Tutulmadı

25 Şubat 2025 12:32