Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 16:38

Lescon Diyarbakır Forum AVM den aldığım ürün ayak üst tabanımı çok sıkıyor. Doktor tavsiyesi üzerine yumuşak taban olduğu için tercih ettiğim bu ürün normalde 41 numara ayakkabı giymeme rağmen ayağı çok sıktığı için 42 numara aldım. Oda sıkıyordu fakat satıcı personel 1 hafta kullanın. Açılma payı var dediği için almak zorunda kaldım. Ve 6 gün sonra mağazaya ayağımı çok rahatsız ettiği için geri götürdüm. İncelemeye göndereceklerini ve kalıba koyacaklarını sorunun ortadan kalkacağını belirttiler. Sonra ürün herhangi bir işlem yapılmadan bana geri gönderildi. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim bana ürünün iadesini istemişsiniz dediler, bende ürünün iadesini değil sorununun giderilmesini talep ettiğimi belirttim. Ürünü tekrar isteyeceklerini ve incelemeye alacaklarını belirttiler. Yaklaşık olarak 2 ay sonra bana gelen mesajda ürünü mağazadan teslim alabileceğimi belirten mesaj geldi. Ürünü teslim alıp 2 gün kullandım ve tekrardan herhangi bir işlem yapılmamış ve sorun giderilmemişti. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım bana üründe herhangi bir problemin olmadığını ve yapabilecek bir şeylerinin olmadığını belirttiler. Bende gerekli yasal yollara başvuracağımı belirterek şikayette bulunacağımı belirttim.

18 Eylül 2024 08:56 (Şikayetten 16 saat sonra)

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
29 Ağustos 2024 16:41
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Lescon Ayakkabıda Boya Atması Sonrası Değişim Talebim Reddedildi, Mağaza İlgisiz

Samet
29 Mayıs 2025 16:55
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
12 Mayıs 2024 18:08
Lescon Marka Ayakkabıların Yan İç Kısımları Tabandan Açıldı
Lescon Marka Ayakkabıların Yan İç Kısımları Tabandan Açıldı

Merdan
27 Ağustos 2024 19:08
Dündar sonuçtan hiç memnun değil

Lescon Ayakkabının Kısa Sürede Açılması Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Dündar