Hakan sonuçtan memnun

Lelas Parfüm Şikayeti Hakkında

03 Temmuz 2024 13:58
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkürler.”

Lelas adlı parfüm firmasının Sirkeci şubesinden paco r. Abone XS parfümünü denedikten sonra almak istedim. Satıcı arkadaş aradı, uğraştı bulamadı, onun yerine Versace eros tavsiye etti, karta sıktı kokladım. Tam emin olamamakla beraber onu aldım. Fakat koku durdukça istediğim gibi kalmadı ve ertesi gün ambalajı açılmamış şekilde geri götürüp iade etmek istediğimi belirttim. Satıcı arkadaş iade alamadıklarını sadece değişim yapabildiklerini söyledi. Ben de Paco r. Abone XS parfümü olursa değişim kabul edebileceğimi belirttim. Hatta kullanılmış testerini dahi kabul edebileceğimi söyledim. Fakat tester da değişimde veremeyeceklerini söylediler. Ben de kızarak ve üzülerek eve döndüm paketi açtım birkaç fıs koluma sıktım ve bıraktım. Daha sonrasında kozmetik ürünlerin hiç açılmadan iade edilebileceğini öğrendim, bununla ilgili firmanın internet sayfasına yazdım. Oradan da bir arkadaş açılmış ürün geri alınamaz kozmetik ürünlerde dedi. Ben dedim ki, ben açmadan önce götürmüştüm ve alınamayacağını söylediler. Ben isi uzatmak, zorlaştırmak istemiyorum bana kullanılmış bilir olsa istediğim bir parfümün testerini verin neredeyse hiç kullanılmamış ağzına kadar dolu parfümü geri alin. O da durumu ilgili kişilere ileteceğini söyledi fakat, ilgili bir kişi yok sanırım Lelas firmasında ki hala bana ulasan biri olmadı. Hiç sorun çıkarmayan bir insan tipiyim normalde ama ben eğer değişim olmazsa bu parfümü çöpe atacağım. İlgili bir kisinin birkaç telefon görüşmesiyle BES dakikada iyi niyetle çözebileceği bir nedenden dolayı param çöpe gidecek. Ben firmayı daha kurumsal biliyordum. Daha önce de birkaç parfüm almıştım. Son alışverişimde yaşadığım mağduriyet nedeniyle kendilerine teessüf ediyorum bu kadar ilgisiz ve lakayıt davrandıkları için.

06 Temmuz 2024 10:41

Firma, sorunumu istediğim parfümle değişim yaparak çözmüştür. Sultanahmet lelas şubesindeki arkadaş çok yardımcı oldu sağ olsun. Gönül isterdi ki ilk zamanlarda bu şikayetlerle uğraşmaya gerek kalmadan çözülsün. Yine de çözüm için teşekkür ediyorum ilgili arkadaşlara, hayırlı çalışmalar diliyorum.

06 Temmuz 2024 10:42

Çok teşekkürler.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Açılmamış Parfümde İade Ve Değişim Sorunu Mağduriyet Yaşadım

Yusuf
24 Haziran 2025 10:08

Lelas Parfüm Dükkanında Fiş Vermeme Ve Vergi Kaçırma İddiası

Görkem
09 Kasım 2024 13:44
Lelas Parfüm Dükkanında Fiş Vermeme Ve Vergi Kaçırma İddiası
Ummahan sonuçtan hiç memnun değil

Parfüm Kokusu Kalıcı Değil, İade Talebim Reddedildi

04 Ağustos 2025 11:26