Bahar sonucu yetersiz buldu

Lelas Mağduriyetim İçin Muhatap Bulamıyorum

Lelas Mağduriyetim İçin Muhatap Bulamıyorum
04 Şubat 2024 16:52
Bahar'ın Teşekkür Mesajı
“14 Şubat ta Trabzon uzun sokakta bulunan lelas şube ye giderek durumu anlattım sorgusuz şekilde değişim yaptılar görevli hanımefendi oldukça ilgiliydi teşekkür ederim.”

2 Şubat tarihinde Trabzon'daki Lelas Parfüm'den 1.550 TL ödeyerek aldığım 'Bordo' isimli parfüm, bana kokusunu denettikleri tester ürünle alakasız ve çok kötü. İletişime geçmeye çalıştım ancak muhatap bulamadım. Şikayet etmeden önce muhatap aradım ancak bulamadım. Şube telefonlara cevap vermiyor. Keşke bu kadar acele etmeseydim. Tester olarak denediğim kokuya bayılmıştım ve sorgulamadan aldım; ancak satın aldığım ürünle uzaktan yakından alakası yok. Ağır bir vanilya ve alkol kokusu var ve bu fiyata çok daha iyileri mevcut. Hala bir muhatap arıyorum.

04 Şubat 2024 16:42

Daha önce şubenin önünden geçerken tester olarak denettikleri parfüme bayıldım direk içeri girerek kağıt tester deki parfümü sordum lelas bordo dediler fiyat pahalı olunca muadilinden aldım aynısı dediler aldım fakat aynısı değildi orijinal olan bordo kokuya aşık olmuştum almaya kararlıydım ve şubat tarihinde Trabzon lelas parfümden 1.550 TL aldığım bordo isimli parfümle bana kokusunu denettikleri tester ürün alakasız ve çok kötü iletişime geçeceğim muhatap yok şikayet etmeden önce muhatap aradım bulamadım şube telefonlara cevap vermiyor. Keşke balıklama atlamasaydım tester olarak denediğim kokuya bayıldım ve sorgulamadan aldım ama alakasız bir koku yok yok satın aldığım ürünle uzaktan yakından alakası yok ağır bir vanilya ve alkol kokuyor resmen bu fiyata çok daha iyileri var. Hala bir muhatap arıyorum

15 Şubat 2024 23:47

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Açılmamış Parfümde İade Ve Değişim Sorunu Mağduriyet Yaşadım

Yusuf
24 Haziran 2025 10:08
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Parfümün Kalıcılığı Beklentimi Karşılamadı, Mağaza İlgisiz Davrandı

27 Ağustos 2025 17:39

Lelas Parfüm Kalıcı Değil Kokusu Yok