Betül sonuçtan hiç memnun değil

Leısure Türkiye Leısure Elektrikli Ocak

07 Şubat 2024 22:06

Arçelik yetkililerine;
Başakşehir Mavera Comfort sitesine yeni taşındım. Taşınmamın üzerinden 10 gün geçtikten sonra ocakta yemek ısıtırken tencereyi kaldırdığımda camın altında kabarma olduğunu fark ettim. Kabarma kat kat kağıt gibi görünüyordu.
Site grubunda yaptığım bir soruşturma sonucunda komşumun da aynı sorunu yaşadığını ve servisin değişim yaptığını öğrendim. Hatta dün, 6 Şubat tarihinde gelen servis ekibinin aynı şikayetle başka bir komşumun evine gittiğini ve camı değiştirdiklerini belirttiler. Başka bir komşumun da benzer bir kırık nedeniyle garanti kapsamında değişim yapıldığını biliyorum. İstenirse bu durumları resimler, kişisel isimler, telefon numaraları ve daire numaralarıyla kanıtlayabilirim. Kullanıcı hatası olmadığını düşünüyorum. Arçelik tarafından iddia edilen darbenin tarafımca uygulanmadığını ve bunun mümkün olmadığını belirtmek istiyorum. Ocağımın yeterince incelenmeden sadece fotoğraflara bakılarak karar verilmesini kabul etmiyorum ve durumun detaylı bir şekilde incelenmesini talep ediyorum. Saygılarımla.
Leisure marka elektrikli ocak
Model: POL 805 VS ankastre elektrikli ocak 80
Betül D*******

10 Şubat 2024 22:38

Şikayetimin altında komşularıma ait olsun resimler eklenmiş. Kendi ocağıma ait olanları da bu yazının altına ekledim.

10 Şubat 2024 22:39

Ocağıma ait eesimler

10 Şubat 2024 22:48
Leısure Türkiye Leısure Elektrikli Ocak
leisure-turkiye-leisure-elektrikli-ocak-1.jpg

Resimler benim ocağıma ait ve gayet net diğer site sakinlerinin resimlerine baktığınızda dış etken yok diye karar verilip ücretsiz değişim yapılıyor, ama benim ocağıma gelince dış etken var öyle mi? Fotoğraftan bakarak mühendislerin karar verebiliyor olması da hiç etik değil.

21 Ocak 2025 00:07

Asla tavsiye etmiyorum. Kendi ürün kusurlarını bana mal ettiler. O kadar aciz olmanıza gerek yoktu. Hakkımı helal etmiyorum.

Arçelik Ankastre Ocak Camı Patladı: Güvenlik Riski Ve Yetersiz Destek

03 Ekim 2025 15:12
arcelik-ankastre-ocak-cami-patladi-guvenlik-riski-ve-yetersiz-destek-1.jpg
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Cam Ocağın Beklenmedik Kırılması Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Gözde
16 Aralık 2024 12:03
Arçelik Cam Ocağın Beklenmedik Kırılması Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Asi sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 20:52
Fulya sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Ankastre Ocak Sorunları Ve Ücretli Değişim İkilemi

02 Kasım 2024 11:49