Land Rover Range Rover Velar

24 Ağustos 2024 12:19

2017 model Range Rover Velar sahibiyim. 19 Mayıs'ta motor hasarı nedeniyle İzmir Özgörkey servisine aracım çekildi. 2 ay süren pazarlık sonunda 600 bin TL ödeyerek aracımı geri aldım. 4 gün sonra araçtaki tüm ikaz lambaları yandı. Tekrar servise girdi. Bir hafta sonra aracı geri aldım. Yazılım nedeniyle olduğu söylendi. 5 gün sonra da sunroof ve klima çalışmadı. 11 gündür araç serviste. Bugün yarın denilip oyalandırılıyorum. Borusan'a yazıyorum. Onlardan da cevap gelmiyor. Paranla rezil olmak bu olsa gerek.

24 Ağustos 2024 17:34 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, Land Rover İletişim Merkezi 0850 252 30 30

İslam
İslam

Merhabalar ben de 1 yıl içerisinde Antalya Kosifler yetkili servisinde 5 kere periyodik bakım yaptırdığım Velar aracımın son bakımını 2 bin km önce yaptım ve yola çıktım. Hiçbir ikaz ve arıza uyarısı vermeden aracımın motorundan absürt bir ses gelmeye başladı ve stop ettim. Nasıl bir ses olduğunun video kaydını kendilerine ilettim ve aracımı ne olur ne olmaz diye bu şekilde kullanmak istemiyorum dedim şehir dışındayım çekici ile göndereceğim bakalım nasıl bir yol izleyecekler.

Saffet
Saffet

Range Rover Velar olmayı düşünüyordum... Bir arkadaşım kesinlikle Range Rover markadan uzak dur sanayiden servisten çıkamazsın çok sorun veren bir araç dedi müşteri yorumlarını okuyunca artık almayı düşünmem... Vatandaşı bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Allah range arabası olanlara sabır versin.

Zafer
Zafer

"Gerçekten sinir bozucu bir süreç yaşamışsınız. Bu kadar yüksek bir ödeme yaptıktan sonra böylesine sürekli sorunlarla karşılaşmak kabul edilemez. Maalesef paranla rezil olmak tam da bu. Borusan'ın bu konudaki sessizliği ise ayrı bir hayal kırıklığı. Umarım bir an önce çözüm bulunur ve bu mağduriyet sona erer. Yanınızdayım, umarım en kısa zamanda iyi haberler alırsınız."

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Land Rover Borusan Otomotiv A. Ş. Tarafından Maruz Kaldığım Mağduriyet

Hüseyin
14 Ağustos 2024 16:21

Land Rover Borusan Oto Avcılar Servisinde Tamir Süreci Ve İkame Araç Sorunu

26 Ağustos 2024 12:03
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Land Rover Range Rover Velar Sıfır Araç Yolda Kalıyor Ve Düşük Model İkame Araç

13 Haziran 2024 12:07