25 Aralık 2024 15:12382

Gönderdikleri ürünün görseldekiyle hiçbir alakası yok. İletişim kurabileceğiniz bir yer de yok. Mail adresine yazdım, kimse dönüş yapmadı. Yapacaklarını da düşünmüyorum. Daha fazla bir şey diyemeyeceğim.

26 Aralık 2024 07:42

Bende aynı şekilde mağdurum. Bankanızı arayın ya da şubeye giderek harcama itirazı oluşturun. Harcama itirazında sizden parayı aldıklarını ve aşırı kalitesiz, taklit ürünler gönderdiklerini belirtin. Ürünlerin kabul edilemez olduğunu söyleyin. 15-30 gün arasında paranızı alırsınız. Ben öyle yaptım, yanlarına bırakmayın.

Perfacts Wear Yanlış Ürün ve İletişimsiz Hizmet Hayal Kırıklığı

26 Mayıs 2025 17:241.143

Ürünler, sipariş verdiğim ürünlerle alakalı değil; farklı ürünler ve bedenleri dahi farklıydı. Mesajlara asla cevap verm...

Perfacts Wear Yanlış Ürün ve İletişimsiz Hizmet Hayal Kırıklığı

28 Mayıs 2025 17:111.355

Herkese yanlış ürün gönderiyorlar ve mesajlara dönüş yapmıyorlar. Aldığım iki ürün ile gönderdikleri ürünler görselde me...

Yanlış Ürün Gönderimi Ve İletişim Eksikliği Yaşadım

Perfacts Wear Yanlış Ürün Gönderildi, Firmadan Hiçbir Şekilde Geri Dönüş Alamadım

29 Mayıs 2025 14:281.213

Gelen ürünle sipariş ettiğim ürünün hiçbir alakası yok ve firma cevap bile vermiyor. İade talebinde bulunmak istiyorum f...