Gökçe sonuçtan çok memnun

Kullanat Pazarı  Çalışanlarının Üslup Ve Terbiye Sorunu

05 Mart 2024 15:49

Firmamıza birkaç acil toplu ürün almak istedik. Ancak kargo süreci kadar vaktimiz olmadığı için, ürünlerin aynı gün alınması adına şoför arkadaşımı bizzat yerlere yönlendirdim. Tüm süreçten önce de internet sitesinden online müşteri temsilcilerine bağlanarak ödemeyi firmadan yapacağımı ve teslim alması için arkadaşımı yönlendireceğimi belirttim. Bana, ürünleri akşam 17:00'ye kadar gidip elden teslim alabileceğimizi ve ödemesini sonra yapabileceğimizi söylediler. Personelim firma yerine vardığında, bana telefon açarak ürünleri ödeme yapılmadan teslim etmeyeceklerini iletti. Arka planda ilgili kişi olduğunu söyleyen O*** Hanım, abartısız, avazı çıktığı kadar bağırarak böyle bir şeyin mümkün olmadığını ve ne saçmaladığımızı söyledi. Kendi iç süreçlerindeki kopukluk yüzünden müşterilere bu şekilde davranamazlar! En kötü ihtimalle ürünlerini satmazlar, biz de döner gideriz. Ülkemizde sadece kendilerinin var olduğunu düşünen bir tavırla ve son derece yüksek sesle bağırma şeklini hayatımda görmedim. Çalışanlarını daha özenle seçmelerini tavsiye edeceğim. Şikayetimi her yerde dile getireceğim ve bir daha bu firmadan alışveriş yapmayacağım.

18 Mart 2024 12:02 (Şikayetten 12 gün sonra)

Ofis Teslimatında İletişim Eksikliği Ve İlgisiz Personel Mağduriyeti

21 Mayıs 2025 14:33