Ali sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Yeni Motorum Marş Alamıyor: Servis Mağduriyeti

06 Nisan 2024 18:57

Merhaba. 3 hafta önce sıfır 50 CC Küba Bluebird motor aldım. 400 km de marş almamaya başladı. Ayak marşı ile de çalıştıramadım. Aldığım yere yetkili servise götürdüm kontrol edip bilgi vereceklerini söylediler hatta 2 saat sonra gelip alabilirsiniz dediler. Bugün 3. Gün ve hâlâ sorunu veya sıkıntısını çözmüş değiller. Arayıp bilgi bile vermiyorlar. Sürekli benim aramam gerekiyor ve her aradığımda, ya elektrik aksamında sıkıntı olduğunu söylüyorlar, ya fabrikada yanlış bağlanmış kablolar olduğunu söylüyorlar. İhtiyacım olduğu için motor aldım ben ve şu an gerçekten çok mağdurum. 9 gün bayram tatili var ve bayramdan sonra alabileceğimde belli değil. Hiçbir bilgi verilmiyor. Yani neredeyse 2 hafta motorum yetkili serviste kalacak. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Ali
Ali
08 Nisan 2024 17:12

Merhaba. Motorumu an itibari ile servisten almış bulunmaktayım. Şu anlık herhangi bir sıkıntısı yok. Umarım bir daha böyle bir sorun ile karşılaşmam.

Alihan
Alihan

Kardeşim sorun neymiş motorun çalışmasını engelleyen neymiş bizde de aynı sorun var

Üzeyir sonuçtan hiç memnun değil

Üzeyir
01 Eylül 2023 12:39
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
17 Temmuz 2024 20:14
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor İkinci Gün Kontak Anahtarı Bozuldu

11 Mart 2024 17:38