Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Motosiklet Servis Ve Parça Bekleme Süreci

Gökhan
27 Ağustos 2024 18:53

İsmim Gökhan K***. Çankırı Yılmazoğlu Motosiklet'ten bir haftada 6 adet motosiklet aldık. Eşim, dostum kim varsa aldık. Hepsi de Kuba marka. Aldığım ilk gün Kuba Ege, 3-4 gün boyunca yolda kaldı. Yılmazoğlu sahibi H**** Bey ve yanında çalışan tamir ustası bir türlü hatayı bulamadılar. Depo kapağındaki hava almama problemini başka bir yer çözümledi. Zaten 2 hafta içinde motor kaporta da perişan hale geldi. Malı satana kadar herkes abi, can ciğer kardeş. Alıp kapıdan çıktıktan sonra 1 vidayı sıkmaya ücret isteniyor. Surat yapılıyor, servis kapsamı bitmeden. Gelgelelim esas konuya; Kuba Ege 50 CC motorumun egzoz susturucusu arıza yapmış, yolda vızır vızır ötüyor. Götürdüm Yılmazoğlu Motosiklet'e. Böyle sıkıla sıkıla, neyse egzoz susturucu bozuk dediler. Servise, Gaziantep fabrikaya gidecekmiş. Tamam dedim, 1 ay dediler. Vermeyin diye verirken de en az 1 ay diyorlar gelmesi. Çaresiz tamam dedim, 1 ay. Ne arayan var ne soran. Yaz bitti, motordan ses yok. Yalvararak arıyorum, hala haber yok. Bugün 57 gün oldu. Tekrar aradım yetkili H**** Bey, ben ne yapayım diyor, bana soruyor. Gaziantep fabrika, H**** Bey dediğine göre parçayı kaybetmiş, ortalıkta yokmuş. Paralı parçalar geliyor, seninki yok diyor. Şimdi soruyorum, Kuba alacak ve bitecek arkadaşlar, ben ne yapayım? Biraz önce yine aradım, bir sonuç yok. 42 günde ciğer üzerinden Ticaret Bakanlığı'na durumu izah ettim. Tüketici Hakları'na şikayette bulundum. Ben motordan vazgeçtim, bu tamamını insanın onuru, gururu ile oynamaktan başka bir şey değil. Buradan da herkese sesleniyorum; bir egzoz parçasını göndermeyen fabrika, servis, bayi. Kuba, paranıza yazık, tam bir pişmanlık. Bakalım sonumuz ne olacak? Belki sesimi duyan olur da kimse aynı şeyleri yaşamasın diye yazıyorum. Bakalım bu durum nasıl sonuçlanacak. Gerekirse davamın arkasında TV'lere kadar bu konuyu taşıyacağım. Tek derdim, kimse benimle aynı problemi yaşamasın.

Kuba Motor'da Yaşanan Sorunlar Ve Çözüm Talebi

Demirbey
21 Ekim 2024 23:07
Rojhat sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Kuba Novax200 2024 0km Ayıplı Bozuk Ürün

12 Nisan 2024 12:52
Kuba Motor Kuba Novax200 2024 0km Ayıplı Bozuk Ürün
Yağız sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Kuba Bluebird 50CC Motorum 1 Ayda Bozuldu! Çalışmıyor.

Yağız
04 Mart 2024 20:25
Kuba Motor Kuba Bluebird 50CC Motorum 1 Ayda Bozuldu! Çalışmıyor.

İbrahim
13 Nisan 2025 22:17
Kuba Motor İle Yaşanan Sorunlar Zinciri
Alkan sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Tüketici Haklarının Yerine Getirilmesi

02 Ekim 2023 14:04