Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Kuba Novax Motorundaki Sorunlar Ve Destek Verilmemesi

08 Haziran 2024 16:39

Kütahya'da bulunan Vestel Damlayan Dayanıklı Tüketim Malları adındaki Kuba Motor bayisinden Kuba Novax 0 km motor aldım. Motorun hiçbir kurulumu Başarı ile yapılmamış, akü kutup başları gevşek, koruma demirleri yamuk kaynak lekeli şekilde geldi. Motorum daha 1000 km'de iken arka diskin balata merkezinin de vidalarının sıkılmaması nedeni ile otobanda 85 km/h sürat ile seyrederken yerinden çıkarak arka tekerlek kilitledi. Çok feci şekilde kaza riski atlattım. Jantım komple çizildi, arka diskim yamuldu. Egzoz 3 yerinden kırıldı, korumalığı da keza aynı şekilde. Herhangi bir şekilde destek verilmiyor. Mağdurum. Oluşan masraflarımın ve aracımın kusurlarının düzeltilmesini rica ediyorum.

10 Haziran 2024 19:00
Kuba Motor Kuba Novax Motorundaki Sorunlar Ve Destek Verilmemesi

Herhangi bir dönüş yapılmadı, yetkili servise getirerek tamiratını yaptırıyorum. Daha 1 aylık bile olmayan bir motor ne halde sizler görün. Gerekli mercilere konu iletilecektir. Umarım en kısa sürede dönüş yapılır ve durum telafi edilir. Dora Doruk yetkili servis çok anlayışlı ve güvenilir. Teşekkürler yetkili servise.

16 Haziran 2024 16:01

8 gündür hiçbir şekilde iletişime geçmediler, diskim değişti, jantım hala çizik, egzozum bugün 5. Defa kırıldı. Servis yönlendirmesi ile gittiğim egzozcu bu motorların hepsinde bu sorunun olduğunu iletti ve sıfır el markaya ait olmayan egzoz taktı. Yeni takılan parçalarda bir problem olmamakla beraber fabrikasyon olan kısımlar tekrar bugün 5. Defa kırıldı. Sıfır olsun yeni olsun sorunsuz olsun diye aldığım motoruma 1 ayda 8 bin Türk Lirası masrafı cebimden ödedim. İlgili şikayetler iletildi. Sonucu için bekleniyor. Fabrikaya da atılan mailden hiçbir şekilde dönüş alınmadı. Hiçbir şekilde ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Motorun her yerinden -zamanında ve yetkili servisinde bakımlarının yapılmasına rağmen- yağ kaçırıyor. Detayları bayramdan sonra tekrar yetkili servise götürerek takip edeceğim. 6 ay ve 6000 km sebebi ile ne motoru satabiliyorum ne de sürebiliyorum. Tamamen zarar almayı düşünen arkadaşların kesinlikle bu markadan hiçbir şey almamasını tavsiye ederim.

Sıfır Motorumda Bitmeyen Arızalar Ve İlgisiz Bayi

30 Nisan 2025 20:40

Kuba Motor Kuba Sıfır Motor Blogu Çatladı

07 Mart 2024 13:53
kuba-motor-kuba-sifir-motor-blogu-catladi-1.jpg

02 Ağustos 2023 19:20
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor VN50 Pro Motosiklet

23 Ağustos 2023 01:53
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Space Pro Motorumda Sürekli Arızalar Ve Garanti Sorunu Yaşıyorum

21 Mayıs 2025 21:06