Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Küba Bm8 Pro

20 Temmuz 2023 12:28

Merhaba, 28 Nisan günü BİM mağazasından Küba bm8 Pro elektrikli bisiklet aldım. Kurulumunu yetkili serviste tamamladıktan sonra bisikleti 1 hafta kullandım. 1 hafta sonra bisiklet ekranında e7 ve e10 hatası aldım. Akabinde yetkili servise götürdüm. Servis, bisikletin kalması gerektiği söyledi ve bıraktım (5 Mayıs) Yaptıkları incelemede bisikletin motor arızası verdiğini söylediler ve yedek parça talep ettiklerini söylediler. Bisiklet 35 gün serviste kaldıktan sonra bisikletin hazır olduğunu söyleyip teslim ettiler. Bisikleti aynı gün denedim ve arızaların devam ettiğini gördüm. Yetkili servise tekrar bıraktığımda (9 Haziran) bisiklet motorunun fabrikaya gönderileceği söylenip bisikleti tekrar teslim ettim. 10-14 Haziran arası gibi bisiklet motorunun fabrikaya gönderildiğini öğrendim. Fabrikayı bu tarihten itibaren her aradığımda bisikletin fabrikada test aşamasında olduğu söyleniyor. Kaç aydır parasını verdiğim ürünü kullanamıyorum. Ayıplı satılan mal yüzünden mağdur oldum. Mağduriyetimin çok hızlı bir şekilde giderilmesini istiyorum.

profile profile profile

Kuba Motor Kuba Bm8 Pro Elektrikli Bisiklet Servis Problemi

Ertuğrul
25 Temmuz 2023 21:18

Kuba Motor BM8 Pro Yetkili Servis Ve Batarya Problemi!

29 Ağustos 2023 20:11

03 Haziran 2023 12:47