Cennet sonuçtan hiç memnun değil

Kriminal Güvenlik Sistemleri Kriminal Ultron Güvenlik Sistemleri İş Yaptırmak İsteyenlere Dikkat

14 Haziran 2023 08:31

2019 yılında kriminalden evime kamera döşemelerini istedim. Kabloları döşedikten tam bir yıl sonra gelip kamerayı bağladılar bağladıkları kayıt cihazı o kadar basitti ki bir ayda bozuldu daha iyisiyle değiştirmesini rica ettim fark çıkarsa vereceğimi söyledim değişim yapıldı. Parasını tedbiren ürünü biraz kullanıp vereyim derken iki aya varmadan ikinci kayıt cihazı da bozuldu cihazı kontrol etmelerini istedim. Parayı da elemanla göndereceğimi söylememe rağmen eleman parayı kuruma teslim etmemi söyleyerek cihazın İstanbul'a tamire gitmesi gerektiğini söyledi ve hiçbir teslim formu vermeden cihazı götürdü bir buçuk yıl oldu. Kimse getirip takmadı bende ilgilenemedim. Bu hafta gittiğimde iş yerindeki çalışan Arzu Hanım 'Burayı biz devraldık, ürününüzü kim çıkardıysa onunla görüşün' dedi. 'Siz yönlendirdiniz elemanı, teslim formu da vermediniz' dediysem de kopmaktan beter edip dükkandan çıkardılar. Elimde teslim belgem olmadığı için resmi yollardan hakkımı arayamayacağımı öğrendim. Çok üzgünüm, şu an öbür dünyama azık, onlara da inşallah ateş odunu olur. Yeni isimleri Ultron Güvenlik, Mahfesığmaz da iş yerleri alışverişte lütfen benim gibi mağdur olacak şekilde iş yaptırmayın.

03 Aralık 2024 15:33
Faturasız Satış Ve Yanıltıcı Firma Bilgileriyle Karşılaştım
Faturasız Satış Ve Yanıltıcı Firma Bilgileriyle Karşılaştım

06 Haziran 2023 10:37

Hedef Elektronik Çok Kötü Bir Firma!

19 Şubat 2024 23:52

23 Mart 2024 13:58