KYK Da Kalan Mağdur Bir Kız Öğrencinin Oda Değişikliği

30 Eylül 2023 16:35

Öğrenci ve fakirim ki KYK yurdunda kalıyorum. En yüksek tip olan 570 TL çıktı şakır şakır da ödüyorum devletimiz parayı çok güzel alıyor fakat benim 2 kişilik odada kalmam gerekirken 5 kişilik odada kalıyorum ve rahatsız ediliyorum. Ders çalışırken bağıra bağıra bilerek şarkı açılıyor ki çalışmayayım ben sizden verdiğim paranın hakkıyla karşılanmasını istiyorum. Siz devlet büyükleri kaliteli insanlarla çalışıp vakit geçirirken ben burda çingenelerle mücadele ediyorum. Türkiye cumhuriyetinin bir öğrencisini mağdur etmesi çok garip oluyor. Lütfen rica ediyorum. Beni bu odadan aldırın

Esma
Esma
01 Ekim 2023 17:32

Odamda sesli bayağı sesli gürültülü bir şekilde ortak alanda görüntülü konuşmalar yapılıyor ortak alan olduğunun farkında olmayan öğrencilerleyim lütfen benim odamı değiştirelim lütfen ben sizlerinde kızı olabilirdim sizin çocuklarınız istemediği psikolojisinin bozulduğu altüst olduğu bir odada kalmalı mı sizce hayır rica ediyorum size saygı duyuyorum fakat lütfen bana yardım edin moralimin bozukluğu derslerime de yansımakta

05 Temmuz 2024 12:01
Ankara KYK Erkek Yurdu Değerlendirmesi