Haluk sonuçtan hiç memnun değil

Kral Motor Elektrikli Motor Hayal Kırıklığı

26 Kasım 2023 13:39

19.09.2023 tarihinde Hatay/Dörtyol Türkoğlu AVM'den Kral Mira SG-S1 marka elektrikli motor satın aldım ve servise gönderdiler. Servis hiçbir bakım yapmadı. Motorun sinyalleri hatalı çalışıyor; sol tarafa dönerken sağ, sağ tarafa dönerken sol sinyali veriyor ve 30-35 km menzil vaat edilmesine rağmen en fazla 15 kilometre gidebiliyorum. 24 Kasım 2023 tarihinde motorun aküsü sadece 1 kilometre sonra bitiyor ve bugün motoru sürerken 900 metre sonra aniden hız kesildi. Servise götürdüğümde bataryanın arızalı olduğunu ve Kral Motor'un parça göndermediğini öğrendim. Zorlamam sonucu akü kontrol edildi ve birinin arızalı olduğu tespit edildi. Kral Motor'dan yedek parça gönderilmesini ve tüm akülerin değiştirilmesini talep ediyorum. Yetkililerden tarafıma dönüş yapılmasını istiyorum.

29 Kasım 2023 15:20

Kral motorun ana bayisini aradım motorun akülerinin 6 ay garantisi olduğunu söyledim bize gönderilen fotoğrafta akünün şişmesi nedeniyle garanti kapsamına girmediğini söyledi sadece fotoğrafa bakarak daha sonra servis dışı diye söyleyerek başından attılar haftada bir kez şarja taktım fazla şarjda kalmadı motoru aldığımda nasıl şarj etmem söylediyse hepsini yaptım ama nedense Kral Motor hatasının arkasında durmuyor yazıklar olsun aldığıma alacağıma pişman oldum bu yazıyı okuyan okursa motor alırken servis hizmeti vermeyen yerden alma Kral Motor

29 Kasım 2023 15:22

Şimdi cebinden para verip akü alacağım akünün boyunu soruyorum 12 v 20 ah diyor kardeşim bunun bir boyutu yok mu nedir farklı model taksam uygun olmaz diyor fabrikada akü yok ben ne saçmalık yazık çok yazık

Bülent sonuçtan memnun değil

Bülent
13 Eylül 2023 15:44

20 Kasım 2023 11:52
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 02:43

05 Aralık 2023 12:24