Hakan sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2023 14:24

Hepsi... Heinz 4'lü aldım. Mayonez her zaman piyasadaki en iyisiydi çünkü Hollanda üretimiydi, şimdi tekrar araştırdım, sordum, baktım Türkiye üretimi. Ben şunu anlamıyorum. Ben isim için ürünü almıyorum, lezzet için Mayonezde Heinz tek geçerim. Fakat Heinz Türkiye'de sanırım bir şirket almış, onlar üretiyor ama formül kesinlikle orijinal değil, o lezzet kesinlikle yok. Müşteri kaybına yol açacak bundan emin olun. Ben yurt dışında da bunu bildiğim için Türkiye'de başka marka almıyordum, hepsi lezzetsizdi. Bilseydim TR üretimi kesinlikle almazdım. Satıcı bunu belirtmemiş, çok kötü saman gibi ucuz mayonez tadında üretmişler. Heinz'e soruyorum, neden orijinal lezzeti bozuyorsunuz anlamıyorum. Giderim piyasadaki diğer ucuz mayonezlerden de alırdım, neden Heinz seçiyorum lezzet için? Ben bu ürünü iade edeceğim, kesinlikle bir daha TR üretimi almayacağım. Türkiye'deki üreticiniz tekrar düşünsün, mayonez ucuz üretilince tabii ki böyle oluyor, çünkü kaliteli yağ ve yumurta üretimde kullanılmalı, diğerleri çakma mayonez maliyet düşürmek için yağ kullanmıyorlar. Yumurta kullanmayan da vardır kesin.

Hakan
Hakan
07 Kasım 2023 23:36

Heinz dönmedi ama ben formülü buldum Türkiye üretiminde daha az hardal ve şeker kullanmışlar deneyin 1 çay kaşığı heinz mustard hardal 3 çay kaşığı mayonez TR üretim tadı lezzetsiz olan, biraz şeker, biraz tuz Hollanda üretimi lezzeti bulacaksınız,

Heinz Mayonezi Satın Alırken Nerede Üretildiğini Kontrol Edin!

01 Ekim 2023 16:45
Hakan sonuçtan çok memnun

27 Mart 2025 11:19
"Heinz Müşteri ilişkilerine çok teşekkürler ederim, konuyla ilgili ilgilendiler ve aynı üründen tedarik edecekler. Ketçap Hardal Barbekü ve Mayonezde Heinz Tek geçerim"
Heinz Ürünlerinde Kalite Düşüşü Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Heinz Ürünlerinde Kalite Düşüşü Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Kraft Heinz Bozuk Mayonez Yardımlarınızı Bekliyoruz

08 Eylül 2024 21:14
Kraft Heinz Bozuk Mayonez Yardımlarınızı Bekliyoruz
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 13:47