Betül sonuçtan hiç memnun değil

Köyceğiz Devlet Hastanesi Hamileyim Ve Randevu Alamıyorum

06 Temmuz 2024 10:44

Merhaba, Muğla Köyceğiz Devlet Hastanesi'nde 05.07.2024 tarihli saat 09.00'da Kadın Hastalıkları ve Doğum polikliniği Dr. H**** A***** Ö***'e randevum mevcuttu. (7.5 aylık hamileyim) Hastaneye gittiğimde randevumun iptal olduğunu, doktorun karaciğer nakli ameliyatı olduğunu, 6-7 ay hastaneye dönmeyeceğini belirtti. Fakat MHRS'den baktığım zaman randevumun aktif olduğunu gördüm. Hasta kayıta bakan beyefendi ısrarla randevu iptali olduğunu, benim görmediğimi ve yapabilecek bir şey olmadığını söyledi. Şu an MHRS'den baktığım zaman randevuma gitmemiş gibi gözüküyorum ve 15 gün boyunca hiçbir devlet hastanesinden randevu almayacağım yazıyor. Köyceğiz Devlet Hastanesi'nin yaptığı hata nedeniyle 15 gün boyunca devlet hastanelerinden hizmet alamayacağım. Hamile olduğum için her ay rutin kontrollerim var. Vitamin haplarım da bitti, maddi durumum olmadığı için özel hastaneye de gidemiyorum ve çok endişeliyim. Bana veya bebeğime bir şey olursa hasta kayıttaki çalışanı ve hastaneyi mahkemeye vereceğim. Ben böyle bir sorumsuzluk görmedim.

Halime sonucu yetersiz buldu

Randevuya Gittiğim Halde Muayene Olamadım, Mağdur Edildim