Suat sonuçtan hiç memnun değil

Kopazar Gold Bar Satışı

15 Eylül 2024 00:37

14.09.2024 tarihinde saat 23.20 civarında Kopazar sitesine GB satayım dedim. 21 GB sat dedim. Kopazar da FRT45 nick'e teslimat yapmamı söylediler. Oyuna girdim, karakterin yanına gittim, o da yeni girdi, yanıp sönüyordu. Bana trade attı. 21 GB teslim ettim, ondan sonra ikinci kez trade attı. Ondan sonra kabul ettim, niye ikinci kez attı anlamadım. Kapattım. Mesaj sekmesinden yazdım, teslim ettim diye. Daha sonra mesaj sekmesinden cevap yazmadıklarını hatırladım. Kopazar asistandan yazdım. Teslimat iptal edildi. GB vermediniz dedi. Teslimat yaptım dedim, yok dediler. Gidin Nttgame Ticket atın veya bilişim suçlarına başvurun dediler.

15 Eylül 2024 01:13 (Şikayetten 36 dakika sonra)
Suat
Suat
15 Eylül 2024 09:31

Bilgi verildiden kasıt canlı destek ile aynı şeyleri söyleyip durdu Gold bar teslimatınız yapılmadı yanlış kişi teslimat yapmışsınızdır vs vs. Kopazar dışarıya bilgi sızdırıyor teslimat saatim belli değil gece vakti 23:20 aynı anda benzer nick online eğer dediğiniz gibi itemi başkasına teslim ettiysem itemi çarpıyor kaçıyor ben ısrarla söylüyorum FRT45 e teslimat yaptım. Nttgame Ticket attım dönüş olduktan sonra bilişim suçlarına başvuracağım

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Doğru Teslimat Yapmama Rağmen Satışım İptal Edildi Ve Mağdur Edildim

31 Mayıs 2025 19:19
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Kopazar'da Bilgi Sızdırılması Ve Mağduriyet

Bekir
17 Temmuz 2025 18:04
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
10 Nisan 2024 05:58

23 Mart 2024 20:39
Kopazar Oyun İçi GB Satın Alma Hüsranı
Kopazar Oyun İçi GB Satın Alma Hüsranı
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Teslimat Ve Yetersiz Destek: Kopazar.com'da Mağduriyet

Kadir