04 Kasım 2024 17:43

Kom Mayo ve Tekstil Mağazaları Forum İstanbul Şubesi Ürün Değişimi Yapmıyor

Kom mağazalarının yıllardır müşterilerinden Şenay D**** ben. 29.10.2024 tarihinde İstanbul Forum İstanbul mağazasından saç tokası aldım. Ancak aldığım saç tokasının lastiğinin daha önce “yine kom mağazasından aldığım tokalara göre gevşek olması nedeniyle “hiç kullanmadan değiştim yapmak” için mağazaya gittim. Kullanılmamış, etiketi duran, asla saçta denemediğim bu tokayı “değiştirmek istediğimi söylediğimde” aksesuarlarda değişim iade yapamıyoruz ibaresini duydum.

Hangi yasal dayanağı olduğunu sorduğumda değişim yapamıyoruz dendi.

Ve ben 1 Kasım Cuma günü sabahından bugüne kadar Kom genel merkez ile 4 defa iletişime geçtim. Kendileri 2 defa telefon numaramı alıp dönüş yapacaklarını ilettiler.

En son bugün 04.11.2024 tarihinde saat 09.06 da konuştum. Durumu izah ettim. Bana gün içinde dönüş yapılacağı iletildi. Saat 16.48 de kimse dönüş yapmadığı için tekrar aradım. İlgili kişinin olmadığı bilgisi verildi. Mesai başında aradığım firma mesai saatlerinde döneceğini iletmişti. Mesai bitiminde ben aramış olduğum. Yine büyük bir çelişki.

Aldığım ve değiştirmek istediğim “hiç kullanılmamış, etiketi üzerinde, 5 gün önce alınan, alındığı günden 2 gün sonra değiştirilme için mağazaya götürdüğüm, mağazanın dayanağı olmayan bir geri bildirim verdiği, müşteri hizmetlerinin bir aksiyon almadığı, geri dönüş yapmadığı” tokamın ivedilikle değiştirilmesini aynısı yoksa iade edilmesini acilen rica ediyorum

Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2025 14:43
Stokta Olmayan Ürünler Ve Kötü Müşteri Hizmetleri
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 18:33

09 Temmuz 2025 10:19
eski-sezon-bahanesiyle-iade-reddi-ve-musteri-memnuniyetsizligi-1.jpg

15 Ağustos 2024 14:39
Kom Mayo ve Tekstil Kom Sitesi Para İadesi Yapmıyor
Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

Değişim Talebinde Koordinasyonsuzluk Ve İletişim Sorunu

04 Ağustos 2025 14:46