Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Kolyeucum.com Alınan Taşlar Ve İade Sorunu

09 Aralık 2024 21:41

Kolyeucum.com sitesinden doğal taş aldık. Sonrasında taşlarımız gönderilmedi, para iadesi yaptım diyor, düşmemiş. Haksız yere sipariş iptali yapıyor. Yüksek alım ne, 2000 TL'lik alım yüksek mi? Toptan iş yapıyoruz. Bu kaçıncı, direkt stok yok dersin, böyle mağduriyet yaşatmazsın. Her yer doğaltaşçı, oradan alırdık. Para iademiz karta yapılmadı. Ürünler teslim edilmedi. Çıkarılmadı, karttan para çekilmiş, iadesi yok. Tüketici Hakları Derneği'ne de başvuracağız. Kolyeucum siparişimizi göndermedi, para iadesini hâlâ bekliyoruz.

10 Aralık 2024 14:38

Para iadesi yapmıyor karta iade yok şu an geldi diyor düşen bir şey yok ürün var gelmiyor sipariş iadede yok

10 Aralık 2024 14:51

Kolyeucum.com 9 Ara pazartesi 21:20 (17 saat önce) Alıcı: ben  İade referans numarası ve diğer bilgiler WhatsApp üzerinden verildi. Ödeme altyapısı Paytr iadeyi yönlendiren yöneten onlar. İletişim bilgileri https://www.paytr.com/iletisim İade referans no yu aşağıya yazıyorum tekrar. Firma bu şekilde mail atıyor bir de cevap yaazmak zorunda kaldık iade düşsün yeterli gelmemiş sadece iade yapın lütfen saçma sapan yazmayın sizinle şahsi sorunumuz olamaz siz kimsiniz kendinizi nimetten saymayın sadece iade

Öykü sonuçtan hiç memnun değil

Öykü
13 Mart 2025 15:10
Gümüş Kolyede Kayıp Ve İade Sorunu

Eksik Ve Hatalı Ürün, Sorumsuz Müşteri Hizmeti: Mağduriyetim Çözülmedi

03 Haziran 2025 16:55
Eksik Ve Hatalı Ürün, Sorumsuz Müşteri Hizmeti: Mağduriyetim Çözülmedi
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
06 Ocak 2024 18:00